Vekrakos
Spartorama | Ο Θέμης Πατσιλίβας αντικαθιστά τον Μιχάλη Βακαλόπουλο, ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων

Ο Θέμης Πατσιλίβας αντικαθιστά τον Μιχάλη Βακαλόπουλο, ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων

Spartorama 30/09/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Πολιτική
Ο Θέμης Πατσιλίβας αντικαθιστά τον Μιχάλη Βακαλόπουλο, ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων
Αναπληρωτής Δημάρχου ορίζεται η κα Γεωργία Δεδεδήμου - Οι υπόλοιποι πέντε αντιδήμαρχοι παραμένουν στη θέση τους για δεύτερη ετήσια θητεία
Οδός Εμπόρων

Ο Δήμαρχος Σάρτης, Πέτρος Δούκας, υπέγραψε σήμερα την απόφαση με την οπαία ορίζει τους έξη έμμισθους ανριδημάρχους με ητεία από 1/10/2020 έως και 30/9/2021:

Α. Ορισμός Αντιδημάρχων

Ως Έμμισθοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Σπάρτης, με θητεία από 1 Οκτωβρίου 2020 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2021, ορίζονται οι ακόλουθοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

  1. Η κα Γεωργία Δεδεδήμου του Κωνσταντίνου, ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων & Ανάπτυξης.
  2. Η κα Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου του Δημητρίου, ως Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Πολιτικής.
  3. Ο κ. Θεμιστοκλής Πατσιλίβας του Χρήστου, ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων.
  4. Ο κ. Χρήστος Κανακάκος του Θεοδώρου, ως Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Διαχείρισης Κοιμητηρίων, Λαϊκών & Υπαίθριων Αγορών.
  5. Ο κ. Δημήτριος Καπονικολός του Γεωργίου, ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Υπηρεσιών Δόμησης.
  6. Ο κ. Αθανάσιος Καρλαύτης του Βασιλείου, ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Διαχείρισης Έκτακτων Αναγκών & Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων.

Β. Αναπλήρωση Δημάρχου

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα  καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ως Αναπληρώτρια αυτού κατ’άρθρ.89Ν.3463/2006 ως ισχύει, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων & Ανάπτυξης κα Γεωργία Δεδεδήμου του Κωνσταντίνου και όταν αυτή aπουσιάζει ή κωλύεται τακαθήκοντά του θα ασκούνται από την Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Πολιτικής, κα Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου του Δημητρίου.

Για θέματα που δεν αφορούν εκτελεστικά καθήκοντα και αρμοδιότητες, τον Δήμαρχο Εκπροσωπεί και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Σπυρίδων Μοιράγιας του Γεωργίου.

Θ. Άμισθοι Αντιδήμαρχοι

Ορίζει τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Γεώργιο Κονίδη του Ιωάννη, ως Αντιδήμαρχο χωρίς αμοιβή, με θητεία από 01.10.2020 έως 30.09.2021 και του μεταβιβάζει την αρμοδιότητα του συντονισμού των Κοινοτήτων του Δήμου.


Δείτε όλη την απόφαση εδώ


Οδός Εμπόρων