Vekrakos
Spartorama | Συνάντηση εργασίας του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με τον δήμαρχο Ευρώτα

Συνάντηση εργασίας του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με τον δήμαρχο Ευρώτα

Spartorama 15/11/2020 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Πολιτική
Συνάντηση εργασίας του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με τον δήμαρχο Ευρώτα
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η αντιπλημμυρική προστασία, η νέα γέφυρα του Ευρώτα και η βελτίωση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της περιοχής
Οδός Εμπόρων

Σημαντικά θέματα του Δήμου Ευρώτα απασχόλησαν τη συνάντηση που ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης είχε την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου με τον δήμαρχο Δήμο Βέρδο, τον οποίον επισκέφθηκε στο Δημαρχείο, στη Σκάλα. 

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η αντιπλημμυρική προστασία, η νέα γέφυρα του Ευρώτα -η μελέτη της οποίας εκπονείται- και η βελτίωση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της περιοχής. 

Στη συνάντηση στο Δημαρχείο, συμμετείχαν επίσης η προέδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου Ελένη Δεντάκου και οι  αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπόλλας και Ζάχος Μπούτσαλης

Νωρίτερα είχε προηγηθεί αυτοψία του αντιπεριφερειάρχη και του δημάρχου στα έργα καθαρισμού του Ευρώτα, παρουσία και του τεχνικού κλιμακίου επίβλεψης της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της  ΠΕ Λακωνίας. 

Κατά την αυτοψία διαπιστώθηκε ο ικανοποιητικός ρυθμός υλοποίησης των εργασιών, αλλά και η ανάγκη συνέχισής τους, προκειμένου να θωρακιστεί -κατά το δυνατό- η αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.







  



Οδός Εμπόρων