Vekrakos
Spartorama | Δήμος Σπάρτης: Την Δευτέρα, 1/2/2011, κλειστό το κτίριο της Ευαγγελιστρίας για απολύμανση, ύστερα από κρούσμα Covid-19

Δήμος Σπάρτης: Την Δευτέρα, 1/2/2011, κλειστό το κτίριο της Ευαγγελιστρίας για απολύμανση, ύστερα από κρούσμα Covid-19

Spartorama 31/01/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Υγεία
Δήμος Σπάρτης: Την Δευτέρα, 1/2/2011, κλειστό το κτίριο της Ευαγγελιστρίας για απολύμανση, ύστερα από κρούσμα Covid-19
Επίσης τη Δευτέρα, δωρεάν rapid test για τον έλεγχο ανίχνευσης Covid-19 στην πλατεία Λευκοχώματος
Οδός Εμπόρων

Είναι κοινή η διαπίστωση ότι τις τελευταίες μέρες ο κορωνοϊός δείχνει μια αυξημένη μεταδοτικότητα και ότι υπάρχει έξαρση κρουσμάτων.

Γι’ αυτό πρέπει όλοι να συμμορφωθούμε με τις συστάσεις του ΕΟΔΥ (να τηρούμε αποστάσεις, να φοράμε μάσκα, να αερίζουμε τους χώρους εργασίας).

Για το καλό όλων μας, πρέπει να εξεταζόμαστε τακτικά και σε περίπτωση που βρεθούμε θετικοί να ενημερώνουμε άμεσα τα άτομα με τα οποία έχουμε έρθει σε επαφή τις τελευταίες 48 ώρες πριν το τεστ.

Ο Δήμος Σπάρτης, ενημερώνει ότι, ύστερα από επιβεβαιωμένο κρούσμα συναλλασσόμενου με υπηρεσία δημότη,  τη Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου 2021, όλες οι υπηρεσίες του στο κτίριο επί της οδού Ευαγγελιστρίας, θα μείνουν κλειστές λόγω προληπτικής απολύμανσης.

Επίσης,  ενημερώνουμε ότι οι απολυμάνσεις θα συνεχισθούν, ενώ αύριο Δευτέρα 01/02/2021 από τις 09:00 π. μ. έως 11:00 π. μ., κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσει δωρεάν rapid test για τον έλεγχο ανίχνευσης Covid-19 στην πλατεία Λευκοχώματος.

Οι δημότες που επιθυμούν να κάνουν το τεστ δωρεάν θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Ζητάμε την κατανόηση και την προσοχή των πολιτών.


Οδός Εμπόρων