Vekrakos
Spartorama | Η Μελέτη Ανέγερσης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, στο Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2021, της Π.Ε. Λακωνίας

Η Μελέτη Ανέγερσης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, στο Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2021, της Π.Ε. Λακωνίας

Spartorama 01/02/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Παιδεία Πολιτική
Η Μελέτη Ανέγερσης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, στο Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2021, της Π.Ε. Λακωνίας
Αναμένουμε από τον κ. Δήμαρχο Σπάρτης να υλοποιήσει ΑΜΕΣΑ τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Οδός Εμπόρων

Στο Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2021 συμπεριέλαβε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, για 3η συνεχόμενη χρονιά, τη Μελέτη Ανέγερσης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης - 7ου Νηπιαγωγείου Σπάρτης,  με εγκεκριμένο προϋπολογισμό 469.362, 31 ευρώ, από τους Κ.Α.Π. της Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ.

Η κάτοικοι του Νέου Κόσμου - Ψυχικού Σπάρτης και η Επιτροπή Αγώνα εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την εξέλιξη αυτή, η οποία αποδεικνύει πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναγνωρίζει, σταθερά, την αναγκαιότητα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης για την αναβάθμιση της Τοπικής Εκπαίδευσης.

Αναμένουμε  από τον κ. Δήμαρχο Σπάρτης να υλοποιήσει  ΑΜΕΣΑ τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανέγερση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης – 7ου Νηπιαγωγείου Σπάρτης, με τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Σπάρτης και Περιφέρειας Πελοποννήσου, ώστε να μπει στο δρόμο της υλοποίησης ένα σχολείο, το οποίο έχει απόλυτη ανάγκη η  Α/θμια Εκπαίδευση και Προσχολική Αγωγή στον δήμο Σπάρτης.

 

Σπάρτη 1-2-2021 

Επιτροπή Κατοίκων Ν. Κόσμου – Ψυχικού Σπάρτης
για την Ανέγερση
του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης - 7ου Νηπιαγωγείου Σπάρτης


Οδός Εμπόρων