Vekrakos
Spartorama | Δαβάκης: Επιτάχυνση των έργων για τη διαχείριση του νερού στη Λακωνία

Δαβάκης: Επιτάχυνση των έργων για τη διαχείριση του νερού στη Λακωνία

Spartorama 25/02/2021 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Οικονομία
Δαβάκης: Επιτάχυνση των έργων για τη διαχείριση του νερού στη Λακωνία
Τζινιέρης: Εγκρίθηκε χθες από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου του Αρδευτικού Δικτύου Τρινάσου
Οδός Εμπόρων

Τηλεδιάσκεψη για τη διαχείριση των υδάτων στη Λακωνία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα μεταξύ του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Οικονόμου, του βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη και του αρμόδιου θεματικού αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Νίκωνα Τζινιέρη.

Στη συζήτηση τέθηκαν τα ζητήματα των εγγειοβελτιωτικών έργων στη Λακωνία, τα προβλήματα των ΤΟΕΒ, καθώς και το γενικότερο θέμα της συνολικής διαχείρισης του νερού με τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, όπως η Διεύθυνση Υδάτων Πελοποννήσου.

«Βρήκαμε καλή ανταπόκριση, γνώση των προβλημάτων και διάθεση για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Υπάρχει και ένα καλό νέο που ανέφερε ο κ. Τζινιέρης: Εγκρίθηκε χθες από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου του Αρδευτικού Δικτύου Τρινάσου», δήλωσε μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης ο κ. Δαβάκης.


Οδός Εμπόρων