Vekrakos
Spartorama | Νεοκλής Κρητικός: «Ανάγκη ενίσχυσης του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας»

Νεοκλής Κρητικός: «Ανάγκη ενίσχυσης του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας»

Spartorama 11/03/2021 Εκτύπωση Αθλητισμός Κοινωνία Λακωνία Πολιτική
Νεοκλής Κρητικός: «Ανάγκη ενίσχυσης του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας»
«Οι δράσεις, η αγωνιστική δραστηριότητα του Ομίλου από το 2000 και η συνεχής προσφορά του στην αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών καθιστούν απαραίτητη την ενίσχυση του από τη μεριά της Πολιτείας»
Οδός Εμπόρων

Στην επίσκεψή του στο Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας στο Γύθειο ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός διαπίστωσε το μεγάλο έργο και την σοβαρή δουλειά που κάνει η Διοίκηση και οι εθελοντές.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν το σωματείο, ζητήματα τα οποία του γνωστοποίησαν μέσω δύο επιστολών στις 7 Μαρτίου και 10 Μαρτίου αντίστοιχα.

Μετά την παραλαβή των δύο υπομνημάτων για τις δράσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ν.Ο.Λ. ο κ. Κρητικός προχώρησε σε επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος μετά το Πάσχα θα βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή, όπως μπορεί.

Επίσης ο κ. Κρητικός κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη, στην οποία διαβίβασε τα δύο υπομνήματα του Αθλητικού Σωματείου και ζήτησε τις ενέργειές της για την στήριξή του.

Όπως δήλωσε ο κ. Κρητικός: «Οι δράσεις, η αγωνιστική δραστηριότητα του Ομίλου από το 2000 και η συνεχής προσφορά του στην αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών καθιστούν απαραίτητη την ενίσχυση του από τη μεριά της Πολιτείας. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν!»





  



Οδός Εμπόρων