Vekrakos
Spartorama | Νεοκλής Κρητικός: «Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών»

Νεοκλής Κρητικός: «Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών»

Spartorama 11/03/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Λακωνία Οικονομία Πολιτική
Νεοκλής Κρητικός: «Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών»
Όλες οι εκκρεμότητες της ΔΕΥΑΣ δεν έχουν πέσει σε κάποιον ελεγκτικό σκόπελο και μέχρι τέλους του μήνα θα βγουν οι πιστώσεις για τη διευθέτηση των χρεών της επιχείρησης απέναντι στη ΔΕΗ
Οδός Εμπόρων

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα πραγματοποίησε ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός, την Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021, τη δεύτερη μέσα σε δύο εβδομάδες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κρητικός γνωστοποίησε στον κ. Πέτσα την απόφαση της διοίκησης του Σπαρτιατικού Συλλόγου Σπάρτης για τη συμφωνία παραχώρηση έκτασης, έναντι του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Σπάρτη, στο Δήμο Σπάρτης για την ανάπτυξη αθλητικής εγκατάστασης. Γνωστοποίησε δε ότι υπάρχει ήδη έτοιμη εμπεριστατωμένη μελέτη, η οποία θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί από τη μεριά του Δήμου. Ο κ. Πέτσας είδε με ενδιαφέρον την πρόταση και ζήτησε από τον κ. Κρητικό να ξανασυναντηθούν στο τέλος Μαρτίου για να μελετήσουν τη δυνατότητα το έργο να ενταχθεί στο ΠΔΕ (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) του Υπουργείου.

Επίσης παρουσία του δημάρχου Σπάρτης κ. Πέτρου Δούκα και του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΣ κ. Ηλία Τρακάκη ο κ. Πέτσας διαβεβαίωσε ότι όλες οι εκκρεμότητες της ΔΕΥΑΣ δεν έχουν πέσει σε κάποιον ελεγκτικό σκόπελο και ότι μέχρι τέλους του μήνα θα βγουν οι πιστώσεις για τη διευθέτηση των χρεών της επιχείρησης απέναντι στη ΔΕΗ. Ακόμη οι προτάσεις της ΔΕΥΑΣ για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης οι οποίες έχουν κατατεθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» είναι λογικές και στα πλαίσια του εφικτού, συνεπώς είναι ευοίωνες οι προϋποθέσεις για την ένταξη των έργων.


Οδός Εμπόρων