Vekrakos
Spartorama | Νεοκλής Κρητικός: «Επίσκεψη σε Νεάπολη και Ελαφόνησο»

Νεοκλής Κρητικός: «Επίσκεψη σε Νεάπολη και Ελαφόνησο»

Spartorama 17/03/2021 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Πολιτική Υγεία
Νεοκλής Κρητικός: «Επίσκεψη σε Νεάπολη και Ελαφόνησο»
Επισκέφθηκε Κέντρο Υγείας Νεάπολης, το Λιμεναρχείο Νεάπολης, τη Δήμαρχο Ελαφονήσου κα Έφη Λιάρου και το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ελαφονήσου
Οδός Εμπόρων

Στη Νεάπολη και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός, κατά την έναρξη της διαδικασίας των εμβολιασμών, ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Ελαφόνησο.

Στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης έχουν ήδη φτάσει 400 δόσεις εμβολίων, ενώ ήδη υπάρχουν 57 εγγραφές και έχουν εμβολιαστεί 10 εξ αυτών. Ο διευθυντής του Κ.Υ. κ. Ιωάννης Μιχαλέτος και οι γιατροί κ. Γιώργος Κεφαλίδης και κ. Αντρέας Σαραντίτης εκτελούν άψογα τη διαδικασία, ενώ παρών ήταν και ο αντιδήμαρχος κ. Χαράλαμπος Μαρούσης. Κάνουμε ό,τι είναι εφικτό προς την κατεύθυνση αυτή.

Στη συνέχεια ο κ. Κρητικός επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Νεάπολης, όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη σχετικά με τη σύγκρουση των δύο πλοίων. Γίνονται όλες οι ενέργειες για την καλύτερη περάτωση του εγχειρήματος και φυσικά η οποιαδήποτε αποφυγή ρύπανσης.

Στη συνέχεια μετέβη στην Ελαφόνησο, όπου μαζί με τον συνάδελφο κυβερνητικό βουλευτή κ. Δαβάκη Θανάση διαβεβαιώσαν τη Δήμαρχο Ελαφονήσου κα Έφη Λιάρου για τη μέριμνα της Πολιτείας και συγκεκριμένα του Υπουργείου Ναυτιλίας για την προσοχή που δείχνει στον χειρισμό της υπόθεσης των δύο πλοίων.

Τέλος επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ελαφονήσου και μίλησε με τον κ. Θεόδωρο Βάτιστα, αγροτικό Ιατρό. Ο κ. Βάτιστας ενημέρωσε τον κ. Κρητικό για το πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας με το Κ.Υ. Νεάπολης, αλλά επεσήμανε ότι δεν υπάρχει κάλυψη ενός Επιμελητή. Επίσης ανέφερε στον κ. Κρητικό ότι οι περισσότεροι ασθενείς έχουν χρόνια προβλήματα και υπάρχει δυσκολία στη συνταγογράφηση χωρίς την παρουσία Επιμελητή. Ο κ. Κρητικός δεσμεύτηκε να προσπαθήσει ώστε να βρεθεί λύση.


Οδός Εμπόρων