Vekrakos
Spartorama | Νεοκλής Κρητικός: «Η Λακωνία μπορεί να είναι ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός»

Νεοκλής Κρητικός: «Η Λακωνία μπορεί να είναι ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός»

Spartorama 27/03/2021 Εκτύπωση Λακωνία Οικονομία Πολιτική
Νεοκλής Κρητικός: «Η Λακωνία μπορεί να είναι ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός»
Τηλεδιάσκεψη με την Υφυπουργό Τουρισμού για τις Ειδικές Μορφές Τουρισμού στη Λακωνία
Οδός Εμπόρων

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του Υπουργείου Τουρισμού σε φορείς και σωματεία των ανά την Επικράτεια Περιφερειακών Ενοτήτων, μετά από παρότρυνση προς την Υφυπουργό κα Σοφία Ζαχαράκη, ο κ.Κρητικός απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους φορείς της Λακωνίας να συμμετάσχουν στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, η οποία θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 29 Μαρτίου και ώρ 17:30.

Όπως δήλωσε ο κ. Κρητικός: «Είναι απαραίτητο, καθώς πλησιάζει η τουριστική περίοδος και υπό τη σκιά των δυσμενών συνθηκών της πανδημίας να δημιουργήσουμε το καλύτερο δυνατό μίγμα δράσεων για την προώθηση των πλεονεκτημάτων της λακωνικής γης. Άλλωστε ο χειρότερος εχθρός αυτή την στιγμή, πέραν του κορωνοϊού, θα ήταν και η δική μας απραξία, η οποία μαθηματικά θα οδηγούσε σε αδιέξοδο».

Ενώ συνέχισε: «Για αυτό, λοιπόν, με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση μπορούμε να βάλουμε μπροστά τις μηχανές για να κάνουμε το καλύτερο για τη Λακωνία. Τον ευλογημένο αυτόν ιστορικό και τουριστικό προορισμό, ο οποίος μπορεί άνετα να καταστεί ως ο κορυφαίος στην Ελλάδα».


Οδός Εμπόρων