Vekrakos
Spartorama | Δήλωση του Προέδρου της Ο.Ε.ΕΣ.Π. και Αν. Γεν. Γραμματέα της ΕΣΕΕ Γεώργιου Βαγενά: «Ο αγώνας μας δικαιώθηκε»

Δήλωση του Προέδρου της Ο.Ε.ΕΣ.Π. και Αν. Γεν. Γραμματέα της ΕΣΕΕ Γεώργιου Βαγενά: «Ο αγώνας μας δικαιώθηκε»

Spartorama 09/04/2021 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Οικονομία Πολιτική
Δήλωση του Προέδρου της Ο.Ε.ΕΣ.Π. και Αν. Γεν. Γραμματέα της ΕΣΕΕ Γεώργιου Βαγενά: «Ο αγώνας μας δικαιώθηκε»
Για επαναλειτουργία του λιανεμπορίου και στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας από τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021
Οδός Εμπόρων

Δικαίωση των προσπαθειών που κατέβαλε η Ομοσπονδία μας, ήταν η απόφαση για επαναλειτουργία του λιανεμπορίου και στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας από τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021.

Φυσικά ακόμα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την άδικη απόφαση της περασμένης βδομάδας, ωστόσο νιώθουμε μεγάλη ανακούφιση που έστω και μια βδομάδα μετά από την υπόλοιπη Ελλάδα, θα σηκώσουν οι επιχειρηματίες τα ρολά των καταστημάτων τους. Ευτυχώς η κυβέρνηση κατανόησε το πρόβλημα που θα αντιμετώπιζε ο κλάδος στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας εάν δεν επαναλειτουργούσαν τα καταστήματα, δεδομένου ότι οι επιχειρηματίες είχαν παραγγείλει και είχαν πληρώσει το εμπόρευμά τους για την πασχαλινή περίοδο.

Η Ο.Ε.ΕΣ.Π. θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα των μελών της και δεν θα σταματήσει μέχρι η κυβέρνηση να δώσει την ουσιαστική στήριξη που απαιτείται σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία που επικρατεί. Όλοι οι επιχειρηματίες θα τηρήσουν στο ακέραιο τα υγειονομικά μέτρα, εξυπηρετώντας τους πελάτες με ασφάλεια και αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι οι μικρές επιχειρήσεις δεν αποτελούν εστία μετάδοσης.


Οδός Εμπόρων