Vekrakos
Spartorama | Όλα αρνητικά τα δειγματοληπτικά τεστ για τον COVID-19, που διενεργήθηκαν στο Διοικητήριο Π.Ε. Λακωνίας

Όλα αρνητικά τα δειγματοληπτικά τεστ για τον COVID-19, που διενεργήθηκαν στο Διοικητήριο Π.Ε. Λακωνίας

Spartorama 12/05/2021 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Πολιτική Υγεία
Όλα αρνητικά τα δειγματοληπτικά τεστ για τον COVID-19, που διενεργήθηκαν στο Διοικητήριο Π.Ε. Λακωνίας
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 99 τεστ και στη δειγματολογική διαδικασία ελέγχου εκτός από υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας συμμετείχαν και υπάλληλοι του Δήμου Σπάρτης, που φιλοξενούνται στις κτιριακές υποδομές της Περιφερειακής Ενότητας
Οδός Εμπόρων

Στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου της διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό Covid-19 σε υπαλλήλους του δημοσίου και κατόπιν σχετικού αιτήματος του Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη 12/05 από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, δειγματοληπτικά τεστ στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας,  στο Διοικητήριο Λακωνίας.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 99 τεστ και στη δειγματολογική διαδικασία ελέγχου εκτός από υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας συμμετείχαν και υπάλληλοι του Δήμου Σπάρτης, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας και του ΚΕΣΥ Λακωνίας, που φιλοξενούνται στις κτιριακές υποδομές της Περιφερειακής Ενότητας. Το αποτέλεσμα όλων των τεστ ήταν αρνητικό.  

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης, ευχαρίστησε την Σταθούλα Αραχωβίτη, υπεύθυνη συντονίστρια της Κινητής Ομάδας Υγείας Σπάρτης, καθώς και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά του, δηλώνοντας ότι «η σταδιακή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, σαφώς προκαλεί σε όλους μας αισιοδοξία, αλλά δεν σηματοδοτεί και τη λήξη της πανδημίας. Αντιθέτως θα πρέπει να μας κρατά σε συνεχή εγρήγορση και επαγρύπνηση. Συνεπώς, είναι επιβεβλημένη η ανάγκη τήρησης όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας από την εξάπλωση της νόσου Covid-19. Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας με υψηλό αίσθημα ευθύνης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση θέτοντας την ασφάλεια των εργαζομένων και του συναλλασσόμενου κοινού ως άμεση προτεραιότητα».


Θεόδωρος Ν. Βερούτης
Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λακωνίας


Οδός Εμπόρων