Vekrakos
Spartorama | Γρήγοροι οι ρυθμοί υλοποίησης των παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λακωνίας

Γρήγοροι οι ρυθμοί υλοποίησης των παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λακωνίας

Spartorama 15/05/2021 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Οικονομία Πολιτική
Γρήγοροι οι ρυθμοί υλοποίησης των παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λακωνίας
Βερούτης: «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στην Περιφερειακή Ενότητα έργο συντήρησης των εθνικών οδών, προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ»
Οδός Εμπόρων

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας στο εθνικό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας. Οι σχετικές εργασίες περιλαμβάνουν νέους ασφαλτοτάπητες,  διαγραμμίσεις, στηθαία ασφάλειας και σήμανση των οδών. 

Συγκεκριμένα, αυτές τις ημέρες  υλοποιούνται εργασίες στα εξής σημεία του οδικού δικτύου της Λακωνίας: 

  • Ε.Ο. Σπάρτης – Καλαμάτας, σε ολισθηρό τμήμα της οδού πριν την Τρύπη
  • Ε.Ο. Σπάρτης – Μονεμβάσιας και συγκεκριμένα σε τμήματα πεπαλαιωμένων καταστρωμάτων της ευθείας  Μολάοι – Συκιά, τμήμα που διέρχεται πλησίον παράκαμψης Αγγελώνα καθώς και στην περιοχή της Κεραμωτής. Θα ακολουθήσουν εργασίες σε τμήμα της εισόδου της  Μονεμβασιάς.

Επίσης, μέσα από τις ενεργές εργολαβίες συντηρήσεως των οδών της Π.Ε. Λακωνίας, αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα καθίζησης της οδού μετά τη γέφυρα του Βασιλοποτάμου, στον Δήμο Ευρώτα. 

Ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, ο οποίος παρακολουθεί στενά την υλοποίηση των πιο πάνω έργων δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στην Περιφερειακή Ενότητα έργο συντήρησης των εθνικών οδών, προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, μέσα από το οποίο η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων προσπαθεί να βελτιώσει προβληματικά τμήματα, λαμβάνοντας υπόψη τις  προτεραιότητες που θέτουν οι υποδείξεις της Τροχαίας, για τα επικίνδυνα σημεία, καθώς και οι αυτοψίες των μηχανικών της Π.Ε. Λακωνίας.



  



Οδός Εμπόρων