Vekrakos
Spartorama | Νεοκλής Κρητικός: «Η Ελλάδα στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων, με ισχυρή διπλωματία και άσκηση εξωτερικής πολιτικής»

Νεοκλής Κρητικός: «Η Ελλάδα στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων, με ισχυρή διπλωματία και άσκηση εξωτερικής πολιτικής»

Spartorama 18/05/2021 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Πολιτική
Νεοκλής Κρητικός: «Η Ελλάδα στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων, με ισχυρή διπλωματία και άσκηση εξωτερικής πολιτικής»
Η Ελλάδα παραμένει ένας σταθερός πυλώνας Ειρήνης, Ευημερίας και Αλληλεγγύης μεταξύ των λαών και αποτελεί τα σταθερά και απαραβίαστα σύνορα της νοτιοανατολικής Ευρώπης
Οδός Εμπόρων

Επίσκεψη στον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής για να τον συγχαρεί από κοντά για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται όλα τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής της πατρίδας μας, τα οποία είναι πολλά και σύνθετα.

Η Ελλάδα παραμένει ένας σταθερός πυλώνας Ειρήνης, Ευημερίας και Αλληλεγγύης μεταξύ των λαών και αποτελεί τα σταθερά και απαραβίαστα σύνορα της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ευχήθηκε στον Υπουργό καλή δύναμη στο έργο του ενόψει φυσικά και της σημερινής πολύ σημαντικής επίσκεψής του στη Μέση Ανατολή όπου ήδη έχει σειρά επαφών με τους ομολόγους του από το Ισραήλ και την Παλαιστίνη, όπως επίσης με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο.

Ο κ. Κρητικός μετά την επίσκεψη στον κ. Δένδια δήλωσε: «Η Ελλάδα μπαίνει και πάλι στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων, με ισχυρή διπλωματία και άσκηση εξωτερικής πολιτικής. Η ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, αλλά και ευρύτερα η Ευρώπη θέλει μια Ελλάδα ισχυρή. Την έχουν ανάγκη!»


Οδός Εμπόρων