Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/56166/

Spartorama - Print | Ευχαριστήρια Επιστολή της Προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», στον Θόδωρο Βερούτη

Ευχαριστήρια Επιστολή της Προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», στον Θόδωρο Βερούτη

Ευχαριστήρια Επιστολή της Προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», στον Θόδωρο Βερούτη
Έχετε την τύχη, να ζείτε σε μια περιοχή της Πατρίδας μας, που συνδυάζει σπουδαία ιστορία, υψηλό φρόνημα, αντοχή και θέληση να προχωρήσει μπροστά, με δύναμη και αισιοδοξία
Οδός Εμπόρων

Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, απέστειλε την ακόλουθη επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θόδωρο Βερούτη:


«Αγαπητέ κύριε Αντιπεριφερειάρχη, Αγαπητέ Θεόδωρε, 

Ευχαριστώ θερμά, για τη συνάντηση στο ιστορικό Γεράκι Λακωνίας, στα εγκαίνια της Πειραματικής Δομής Διδασκαλίας της Υφαντικής Τέχνης, μια εξαιρετική πρωτοβουλία, που συνεχίζει την παράδοση των περίφημων γερακίτικων κιλιμιών, ως όχημα ανάπτυξης, δημιουργικότητας και προόδου.  

Σημαντική στιγμή για τον τόπο, διότι συνενώνει όλους τους διοικητικούς φορείς σε ένα κοινό σκοπό, με το Υπουργείο Πολιτισμού, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ευρώτα, να συνεργάζονται για την αναγέννηση της  λαϊκής  μας παράδοσης, με πολλά οφέλη για την περιοχή και τους κατοίκους. 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πίστεψε στην ανάδειξη της ιδιαίτερης ταυτότητας του τόπου και στήριξε έμπρακτα αυτή τη δυνατότητα, ανοίγοντας ένα παράθυρο στο μέλλον. 

Έχετε την τύχη, να ζείτε σε μια περιοχή της Πατρίδας μας, που συνδυάζει σπουδαία ιστορία, υψηλό φρόνημα, αντοχή και θέληση να προχωρήσει μπροστά, με δύναμη και αισιοδοξία. 

Και γιορτάζει τα 200 χρόνια Ελλάδα με πολλές καινοτόμες πρωτοβουλίες και δράσεις, που τιμούν το παρελθόν, αφήνοντας ένα θετικό αποτύπωμα στη ζωή των κατοίκων και στο αύριο του τόπου. 

Είμαστε στο πλευρό σας, με την ευχή για καλή δύναμη και καλή συνέχεια. 

 

Με εκτίμηση & φιλία,
Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη
Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021»»