Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/56468/

Spartorama - Print | Στη Σπάρτη το Ράλι Αντίκα Wheels On Tour

Στη Σπάρτη το Ράλι Αντίκα Wheels On Tour

Στη Σπάρτη το Ράλι Αντίκα Wheels On Tour
Συμμετέχουν 40 αυτοκίνητα - αντίκες (Porsche, Bentley, Mercedes, Jaguar, triumph, Rolls Royce κ.α), τα οποία οι Δημότες της Σπάρτης θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά
Οδός Εμπόρων

Ο Δήμος Σπάρτης θα υποδεχθεί την Κυριακή 19/09/2021 τους συμμετέχοντες στο ράλι αντίκα με την επωνυμία WHEELS ON TOUR, οι οποίοι ξεκίνησαν από την Ολλανδία για ένα δεκαήμερο ταξίδι στην Πελοπόννησο. Τα πληρώματα θα υποδεχθεί το απόγευμα της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας.

Στο ράλι συμμετέχουν 40 αυτοκίνητα - αντίκες (Porsche, Bentley, Mercedes, Jaguar, triumph, Rolls Royce κ.α), τα οποία οι Δημότες της Σπάρτης θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά καθώς θα παραμείνουν στην κεντρική πλατεία μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Οι συμμετέχοντες θα διανυκτερεύσουν το βράδυ της Κυριακής στη Σπάρτη και το επόμενο πρωί θα αναχωρήσουν για τη Μονεμβασιά.

Ο Δήμος Σπάρτης ανταποκρινόμενος στους διοργανωτές, θα παρέχει στα πληρώματα του ράλι κάθε δυνατή διευκόλυνση και θα φροντίσει ώστε οι επισκέπτες να φύγουν από τη Σπάρτη και τον Μυστρά με τις καλύτερες αναμνήσεις και να γίνουν «πρεσβευτές» του τόπου μας στη χώρα τους.


Η Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης
& Κοινωνικής Πολιτικής
Ζαχαράκη - Αναστασοπούλου Γεωργία