Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/56480/

Spartorama - Print | Ευγνώμονες ευχαριστίες του Σεβ. Μητροπολίτη μας προς την κα Γεωργία Καλοειδή

Ευγνώμονες ευχαριστίες του Σεβ. Μητροπολίτη μας προς την κα Γεωργία Καλοειδή

Ευγνώμονες ευχαριστίες του Σεβ. Μητροπολίτη μας προς την κα Γεωργία Καλοειδή
Με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από την εκδημία του αειμνήστου συζύγου της η κα Γεωργία Καλοειδή πρόσφερε στην Ιερά Μητρόπολή μας το ποσό των 5.000€ προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου
Οδός Εμπόρων

Με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από την εκδημία του αειμνήστου ευεργέτη του τόπου μας, Δημητρίου Καλοειδή, η σύζυγός του κα Γεωργία Καλοειδή πρόσφερε στην Ιερά Μητρόπολή μας το ποσό των 5.000€ προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος σε επιστολή του προς την κα Καλοειδή, εκφράζει τις ευγνώμονες ευχαριστίες του, επειδή, για άλλη μια φορά, στάθηκε συμπαραστάτης στο έργο της τοπικής Εκκλησίας και μάλιστα σε μία δύσκολη εποχή για τη λειτουργία των Ιδρυμάτων της. 

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην επιστολή, ο πλούσιος εσωτερικός κόσμος της κας Καλοειδή και η κορυφαία αρετή της αγάπης που την χαρακτηρίζει, την έχει ξεχωρίσει από πολλούς άλλους, που έχουν την δυνατότητα, αλλά δεν έχουν την δύναμη να αποδεσμευθούν από το φιλόυλο πνεύμα τους και να καταγράψουν με την ελεημοσύνη τους χρυσές σελίδες στο βιβλίο της ζωής τους, οι οποίες θα έχουν προεκτάσεις και στην αιωνιότητα. 

Ολοκληρώνοντας την επιστολή του, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε ανάπαυση της ψυχής του αειμνήστου Δημητρίου Καλοειδή, στην δε κα Γεωργία Καλοειδή υγεία και μακροημέρευση.


immspartis.gr