Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/56646/

Spartorama - Print | Θα προβάλλεται η περιπέτεια φαντασίας «Dune»

Θα προβάλλεται η περιπέτεια φαντασίας «Dune» - video

Θα προβάλλεται η περιπέτεια φαντασίας «Dune»
Από Πέμπτη 14/10 έως Τετάρτη 20/10 στις 6:30 μ.μ. & 9:30 μ.μ., στο Cinema Center, Κλεομβρότου 16 (απέναντι από τον ΟΤΕ Σπάρτης)
Οδός Εμπόρων

Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το "Dune" αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού που γεννήθηκε σε ένα μεγάλο πεπρωμένο πέρα από την αντίληψή του και τον οδηγεί να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να εξασφαλίσει το μέλλον του, την οικογένεια και τους ανθρώπους του. Καθώς οι κακόβουλες δυνάμεις συγκρούονται για την αποκλειστική προσφορά του πλανήτη, του πιο πολύτιμου πόρου που υπάρχει - ένα μόνο εμπόρευμα είναι ικανό να ξεκλειδώσει τις μεγαλύτερες δυνατότητες της ανθρωπότητας. Αυτοί που θα τα καταφέρουν να επιβληθούν στο φόβο τους, θα επιβιώσουν.

 

Σκηνοθεσία: Denis Villeneuve

Με τους: Timothee Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Jason Momoa, David Dastmalchian, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem, Charlotte Rampling, Stellan Skarsgard, Josh Brolin, Sharon Duncan-Brewster, Stephen McKinley Henderson, Souad Faress, Babs Olusanmokun