Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/56954-tha-apechei-sto-exis-i-parataxi-enomenoi-polites-apo-kathe-mi-dia-zosis-ame-tilediaskepsia-sunedriasi-tou-dasa/

Spartorama - Print | Θα απέχει στο εξής η παράταξη Ενωμένοι Πολίτες από κάθε μη «δια ζώσης» (με τηλεδιάσκεψη) συνεδρίαση του Δ.Σ.

Θα απέχει στο εξής η παράταξη Ενωμένοι Πολίτες από κάθε μη «δια ζώσης» (με τηλεδιάσκεψη) συνεδρίαση του Δ.Σ.

Θα απέχει στο εξής η παράταξη Ενωμένοι Πολίτες από κάθε μη «δια ζώσης» (με τηλεδιάσκεψη) συνεδρίαση του Δ.Σ.
Η αγνόηση του αιτήματος όλων των παρατάξεων, για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, αφήνει υπόνοιες για στοχευμένη παραμονή στις ηλεκτρονικές τηλεδιασκέψεις από τη Δημοτική Αρχή
Οδός Εμπόρων

Η παράταξη μας «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης», καθώς και οι υπόλοιπες Δημοτικές Παρατάξεις, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 1ης Δεκεμβρίου 2021, θα απέχουμε. Ο λόγος, η συστηματική αγνόηση του αιτήματος μας, για δια ζώσης συνεδριάσεις στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου, όπως προβλέπεται, συμφώνως με τις ειδικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, για συνεδριάσεις δια ζώσης.

Η αγνόηση του αιτήματος όλων των παρατάξεων, για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, αφήνει υπόνοιες για στοχευμένη παραμονή στις ηλεκτρονικές τηλεδιασκέψεις από τη Δημοτική Αρχή.

Η παράταξη μας, γνωστοποιεί πως δεν θα παρευρεθεί σε κανένα επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας «zoom». 


Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης