Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/56980-nea-gunaikoktonia-stou-blachioti-suzugos-epnixe-me-ta-cheria-tou-tin-36chroni-suzugo-tou/

Spartorama - Print | Νέα Γυναικοκτονία στου Βλαχιώτη: Σύζυγος έπνιξε με τα χέρια του την 36χρονη σύζυγό του

Νέα Γυναικοκτονία στου Βλαχιώτη: Σύζυγος έπνιξε με τα χέρια του την 36χρονη σύζυγό του

Νέα Γυναικοκτονία στου Βλαχιώτη: Σύζυγος έπνιξε με τα χέρια του την 36χρονη σύζυγό του
Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, δυο αγοράκια 10 και 7 χρονών
Οδός Εμπόρων

Άκρως ανησυχητικές διαστάσεις έχει πια λάβει το φαινόμενο των γυναικοκτονιών οι οποίες εμφανίζονται με…μαθηματική ακρίβεια μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα στη χώρα μας.

Η νέα γυναικοκτονία, η 15η στη σειρά για το 2021 σημειώθηκε στη Λακωνία με δράστη έναν 40χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με την ομολογία του, έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη 36χρονη σύζυγό του μετά από έντονη λογομαχία. Το περιστατικό συνέβη στον Βλαχιώτη Λακωνίας τα ξημερώματα της Δευτέρας (6/12). 

Ο 40χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα Βλαχιώτη αμέσως μετά το έγκλημα και είπε ότι λογομάχησε με τη γυναίκα του και στη συνέχεια τη σκότωσε.

Φτάνοντας στο σημείο οι αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα Βλαχιώτη διαπίστωσαν ότι η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 

Μιλώντας στο Newsbeast ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχιώτη, Ιωάννης Κουτσοθεοδώρης είπε τα εξής: «Εγώ πληροφορήθηκα την δολοφονία χθες τα μεσάνυχτα, ίσως και λίγο νωρίτερα. Έμαθα ότι ένας κάτοικος Αλβανικής καταγωγής έπνιξε την επίσης Αλβανικής καταγωγής σύζυγο του. Προσωπικά, δεν είχα ποτέ ακούσει για κάποιο πρόβλημα ή διαμάχη μέσα στην οικογένεια, αλλά ούτε και οι υπόλοιποι χωριανοί οι οποιοι συζητούν σοκαρισμένοι το θέμα στην πλατεία του χωριού. Ήταν ήσυχο ζευγάρι. Μένουν στο χωριό μας εδώ και τρία χρόνια. Οι ιδιοκτήτες που νοικιάζουν το σπίτι στην οικογένεια λένε το ίδιο- πως ποτέ δεν είχαν ακούσει φασαρίες. 

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, δυο αγοράκια 10 και 7 χρονών. Μάλιστα, ο αδελφός της δολοφονημένης μένει και αυτός στο χωριό μας και είναι παντρεμένος με ένα παιδάκι. Στο χωριό μας μένουν πολλοί Αλβανοί και είναι φίλοι όλοι μεταξύ τους, το ζευγάρι είχε καλές σχέσεις με τον κόσμο. Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός, δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στο χωριό μας, είναι το πρώτο περιστατικό και ελπίζω και το τελευταίο».


Newsbeast.gr