Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/57209-epituchia-simeiose-o-protos-agonas-aaaaaaaaaa-aaaaa-aaaaaa-aaaaaa-aaaaa/

Spartorama - Print | Επιτυχία Σημείωσε ο Πρώτος Αγώνας Regularity Rally «Moreas Winter Trial»

Επιτυχία Σημείωσε ο Πρώτος Αγώνας Regularity Rally «Moreas Winter Trial»

Επιτυχία Σημείωσε ο Πρώτος Αγώνας Regularity Rally «Moreas Winter Trial»
Διαγωνίστηκε και το εντυπωσιακό αυτοκίνητο της κ. Μιράντας Ξαφά η οποία είναι προσωπική φίλη του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα
Οδός Εμπόρων

Το Αrgolis Classic Car Club/ AC3, Regularity Master και ο Δήμος Σπάρτης συνδιοργάνωσαν στις 15 και 16 Ιανουαρίου τον πρώτο αγώνα regularity rally «MoreasWinterTrial».

Η εκκίνηση δόθηκε το Σάββατο 15 Ιανουαρίου από τη Νέα Κίο Αργολίδας και τα ιστορικά αυτοκίνητα διέσχισαν γραφικές διαδρομές στα χωριά του Ταϋγέτου και του Πάρνωνα.

Ο τερματισμός έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής στην κεντρική πλατεία Σπάρτης, με πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί να θαυμάσει τα οχήματα και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των πληρωμάτων.

Την απονομή στους νικητές του αγώνα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση και πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του. Εν μέσω κορωνοϊού προσπαθούμε να δώσουμε ζωή στην πόλη και το καταφέρνουμε. Θέλουμε και προσπαθούμε να καταστήσουμε τη Σπάρτη με τη διοργάνωση εμβληματικών αγώνων παγκόσμιο κέντρο αθλητισμού».

Την αψίδα της εκκίνησης του δεύτερου σκέλους του αγώνα το πρωί της Κυριακής, πέρασε και το εντυπωσιακό αυτοκίνητο της κ. Μιράντας Ξαφά. Ο λόγος για ένα Ford Thunderbird 2005 Special Edition, που μαγνήτισε τα βλέμματα των θεατών της διοργάνωσης.  Η κ. Μιράντα Ξαφά, γνωστή οικονομολόγος, πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ και προσωπική φίλη του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα, εξέφρασε την αγάπη της για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ενώ έφυγε με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την πόλη της Σπάρτης.