Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/57237-suskepsi-stin-paea-lakonias-gia-tin-poreia-katagrafis-zimion-stis-puropliktes-perioches-tou-dimou-anatolikis-manis/

Spartorama - Print | Σύσκεψη στην Π.Ε. Λακωνίας για την πορεία καταγραφής ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Ανατολικής Μάνης

Σύσκεψη στην Π.Ε. Λακωνίας για την πορεία καταγραφής ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Ανατολικής Μάνης

Σύσκεψη στην Π.Ε. Λακωνίας για την πορεία καταγραφής ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Ανατολικής Μάνης
Παρέστη και η εκπρόσωπος του ΕΛΓΑ, που συμμετέχει στο έργο των Επιτροπών Κρατικής Αρωγής της Π.Ε. Λακωνίας
Οδός Εμπόρων

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, στην Σπάρτη, μεταξύ του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Νίκωνα Τζινιέρη και του θεματικού ομολόγου του Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρου Βερούτη. 

Στην εν λόγω σύσκεψη, με τη συμμετοχή του περιφερειακού συντονιστή και των αρμόδιων Επιτροπών Κρατικής Αρωγής, έγινε ενημέρωση του νέου χωρικού αντιπεριφερειάρχη για την πορεία της καταγραφής των ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Ανατολικής Μάνης, όπως επίσης και για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν μέχρι αποζημιώσεως των πυρόπληκτων παραγωγών και επιχειρηματιών. 

Στην ίδια σύσκεψη παρέστη και η εκπρόσωπος του ΕΛΓΑ, που συμμετέχει στο έργο των Επιτροπών Κρατικής Αρωγής της Π.Ε. Λακωνίας.