Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/59153-georgia-zacharaki-oson-afora-to-parko-tou-goudeaaa-afiste-to-auto--as-to-poume-alli-foraaaa-na-to-tsekaro-alli-mia-fora/

Spartorama - Print | Γεωργία Ζαχαράκη: «Όσον αφορά το Πάρκο του Γουδέ... Αφήστε το αυτό, ας το πούμε άλλη φορά... να το τσεκάρω άλλη μια φορά»

Γεωργία Ζαχαράκη: «Όσον αφορά το Πάρκο του Γουδέ... Αφήστε το αυτό, ας το πούμε άλλη φορά... να το τσεκάρω άλλη μια φορά» - video

Γεωργία Ζαχαράκη: «Όσον αφορά το Πάρκο του Γουδέ... Αφήστε το αυτό, ας το πούμε άλλη φορά... να το τσεκάρω άλλη μια φορά»
Ερώτηση: «Όταν κατεβάζεις τον πήχη αυξάνονται οι ψηφοφόροι;»
Οδός Εμπόρων

Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2022 η κα Γεωργία Ζαχαράκη δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν καταλαβαίνει πολλά από τεχνικά Έργα, πλην όμως εκπαιδεύεται και μαθαίνει σιγά-σιγά. Ευχαρίστησε μάλιστα και το κ. Βαλιώτη για τις εξηγήσεις του για τις οποίες κράτησε και σημειώσεις. Εκτιμήθηκε τότε η ειλικρίνειά της.

Δεκαπέντε ημέρες μετά, στις 15 Μαρτίου 2022, με απόφαση του Δημάρχου, η κα Ζαχαράκη αντικαθιστά τον κ. Μοιράγια ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων. Άλλη μία ακατανόητη απόφαση του κ. Δημάρχου προς σχολιασμό.

Τρείς μήνες μετά, στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 8/6/2022, η κα Ζαχαράκη δείχνει πελαγοδρομημένη και αδυνατεί να τελειώσει την ενημέρωση του Σώματος για την εξέλιξη των Τεχνικών Έργων προκαλώντας τα δυσμενή σχόλια των Συμβούλων. Παρεμβαίνει ο κ. Καρμοίρης, εκπροσωπώντας την αξιωματική αντιπολίτευση, και ζητά ειδική συνεδρίαση για την ενημέρωση του Σώματος για την πορεία των Τεχνικών Έργων από μια πιο ενημερωμένη Αντιδήμαρχο και από τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Η απορία της κας Ζαχαράκη το τι χρειάζεται αυτό αφού ο κ. Αργειτάκος μαζί με τον κ. Τσούκλερη ενημερώθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία πριν λίγες  ημέρες, οδήγησε πολλούς συμβούλους (χλευάζοντας φυσικά) να απαιτούν επί τόπου ενημέρωση από τον παρόντα κ. Τσούκλερη.

Ένα από τα μεγαλύτερα κακά που έχει κάνει η τρέχουσα Δημοτική Αρχή στην πόλη είναι ότι έχει κατεβάσει κάθετα τον πήχη. Ούτε που μας περνάει από τον νου ότι ένας ενεργός Πολιτικός Μηχανικός, ας πούμε, θα μπορούσε να ήταν καταλληλότερος για Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων, από όσο ένας ιδιοκτήτης συνεργείου φρένων, ένας γιατρός ή μια καθηγήτρια Αγγλικών.

Να δούμε αν θα μπορέσουμε ποτέ να βγούμε από αυτόν τον παρακμιακό αδιέξοδο στροβιλισμό και να επανέλθουμε στην χρήση της κοινής λογικής.

 

Ν. Μ.