Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/59203-agogos-aaaa-aaa-dieleusi-apo-tous-dimous-spartis--eurota-kai-monembasias--/

Spartorama - Print | Αγωγός East Med: Διέλευση από τους Δήμους Σπάρτης, Ευρώτα και Μονεμβασίας

Αγωγός East Med: Διέλευση από τους Δήμους Σπάρτης, Ευρώτα και Μονεμβασίας

Αγωγός East Med: Διέλευση από τους Δήμους Σπάρτης, Ευρώτα και Μονεμβασίας
Ενημέρωση των ιδιοκτητών με έννομο συμφέρον από τα γραφεία κτηματογράφησης των Δήμων τους...
Οδός Εμπόρων

Tα γραφείo κτηματογράφησης για τον αγωγό East Med που λειτουργεί στο Παλαιό Δημαρχείο Σπάρτης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Δούκας όπου και ενημερώθηκε από την κ. Μαρίνα Τσέρτου για τη σύνταξη των κτηματολογικών διαγραμμάτων για το χερσαίο τμήμα του αγωγού που θα διέρχεται από τη Λακωνία και από το Δήμο Σπάρτης.

Η ανάδοχος εταιρεία έχει αναλάβει τη σύνταξη των σχετικών κτηματολογικών διαγραμμάτων για το χερσαίο τμήμα του έργου από τη Λακωνία έως και τη Θεσπρωτία. Στο πλαίσιο της υπό εκπόνηση κτηματολογικής μελέτης για τη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου, ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες οι οποίοι έχουν έννομο συμφέρον -εφόσον οι ιδιοκτησίες τους επηρεάζονται από τη ζώνη διέλευσης του αγωγού- να απευθυνθούν στα γραφεία κτηματογράφησης των Δήμων Μονεμβασίας, Ευρώτα και Σπάρτης.

Το γραφείο κτηματογράφησης για τον αγωγό στο Δήμο Σπάρτης θα λειτουργεί από τις 14 Ιουνίου έως και τις 24 Ιουνίου 2022 και ώρες 9:00 πμ έως 3:00 μμ, προκειμένου οι ιδιοκτήτες να λάβουν γνώση των αρχικών κτηματολογικών διαγραμμάτων της ζώνης διέλευσης του αγωγού και να συνεργαστούν με τους υπεύθυνους της μελετητικής εταιρείας, συμπληρώνοντας το έντυπο δήλωσης ιδιοκτησίας και προσκομίζοντας αντίγραφα τίτλων της ιδιοκτησίας τους καθώς και κάθε σχετική πρόσθετη πληροφορία.    

Σύμφωνα με τους μέχρι σήμερα σχεδιασμούς, ο αγωγός East Med θα διέλθει από τις Τοπικές Κοινότητες: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, ΓΚΟΡΙΤΣΑΣ, ΧΡΥΣΑΦΩΝ, ΑΦΙΣΙΟΥ, ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΒΟΥΤΙΑΝΩΝ, ΣΕΛΛΑΣΙΑΣ, ΣΟΥΣΤΙΑΝΩΝ, ΒΟΡΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ, ΑΛΕΥΡΟΥΣ, ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, ΠΕΛΛΑΝΑΣ, ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ και ΛΟΓΚΑΝΙΚΟΥ.  

 

Εκ του Δήμου