Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/59252-o-seba-poimenarchis-mas-episkefthike-tous-mikrous-kataskinotes-stin-taageti/

Spartorama - Print | Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας Επισκέφθηκε τους Μικρούς Κατασκηνωτές στην Ταϋγέτη

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας Επισκέφθηκε τους Μικρούς Κατασκηνωτές στην Ταϋγέτη

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας Επισκέφθηκε τους Μικρούς Κατασκηνωτές στην Ταϋγέτη
Στην A΄κατασκηνωτική περίοδο των αγοριών ηλικίας 9-11 ετών...
Οδός Εμπόρων

Ύστερα από την διετή αναστολή των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, εξαιτίας της πανδημίας, ξαναγέμισαν χαρά και  παιδικά γέλια οι άρτιες εγκαταστάσεις στην Ταϋγέτη.

Ειδικότερα, από την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, ξεκίνησε η α΄ κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών, που φιλοξενεί πενήντα παιδιά, ηλικίας 9-11 ετών, απ’ όλη την μητροπολιτική μας περιφέρεια.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, Πανοσ. Αρχ. Θεόφιλο Μαντζαβρακο και τον υπεύθυνο των κατασκηνώσεων π. Νικόλαο Τσέτσεκα, επισκέφθηκε την Ταϋγέτη, όπου τον υποδέχθηκαν ο αρχηγός της περιόδου κ. Ευάγγελος Θεοδώρου, ο υπεύθυνος ιερέας π. Ηλίας Κοκκορός, οι ομαδάρχες και οι βοηθοί τους.

Κατά τη διάρκεια του μεσημβρινού γεύματος, ο κ. Θεοδώρου καλωσόρισε τον σεπτό Ποιμενάρχη μας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η παρουσία του αποτελεί πάντα ευλογία και πηγή χαράς για τα παιδιά, αλλά και όλους όσοι υποστηρίζουν τη σημαντική αυτή προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας.

Παίρνοντας τον λόγο ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε προς όλους πατρικά λόγια αγάπης. Ιδιαίτερα προέτρεψε τους μικρούς κατασκηνωτές, οι περισσότεροι από τους οποίους για πρώτη φορά στη ζωή τους γνωρίζουν την μοναδική αυτή εμπειρία, να κρατήσουν σαν φυλακτό στις καρδιές τους όσα ωφέλιμα ζήσουν και ακούσουν τις ημέρες αυτές και να προσπαθήσουν να τα εφαρμόσουν στην υπόλοιπη ζωή τους.


  Πηγή: immspartis