Vekrakos
Spartorama | Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας Κοντά στα Κορίτσια της Α΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου στην Ταϋγέτη

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας Κοντά στα Κορίτσια της Α΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου στην Ταϋγέτη

Spartorama 05/07/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Εκκλησία Κοινωνία Παιδεία
Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας Κοντά στα Κορίτσια της Α΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου στην Ταϋγέτη
δείχνοντας την αγάπη του και επισημαίνοντας την αξία της μοναδικής αυτής εμπειρίας στην ζωή τους
Οδός Εμπόρων

Με την Α΄ κατασκηνωτική περίοδο των κοριτσιών, που ξεκίνησε την Δευτέρα 27 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου, συνεχίζεται το φετινό πρόγραμμα των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στις άρτιες εγκαταστάσεις της τοπικής μας Εκκλησίας στην Ταϋγέτη. 

Το μεσημέρι της Κυριακής 3 Ιουλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος επισκέφθηκε την Ταϋγέτη, όπου τον υποδέχθηκαν ο υπεύθυνος ιερέας Πρωτ. Ανδρέας Κόνιαρης, η αρχηγός της περιόδου, πρεσβυτέρα κ. Αμαλία Κρυπωτού, οι ομαδάρχισσες και οι βοηθοί τους.

Κατά τη διάρκεια του μεσημβρινού γεύματος, η κ. Κρυπωτού καλωσόρισε τον σεπτό Ποιμενάρχη μας, ο οποίος παρά το επιβαρυμένο προγραμμά του, δεν παραλείπει να επισκέπτεται την Ταϋγέτη, ώστε να έχει μία πνευματική επαφή με τα παιδιά όλων των περιόδων.

Παίρνοντας τον λόγο ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε προς όλους πατρικά λόγια αγάπης. Ιδιαίτερα στις μικρές κατασκηνώτριες επισήμανε την αξία της μοναδικής αυτής εμπειρίας όσον αφορά στην πνευματική θωράκιση, την κοινωνικοποίηση και την ψυχαγωγία τους.

Η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία στον προαύλιο χώρο επισφράγισε την εποικοδομητική όσο και ευχάριστη επίσκεψη.








Οδός Εμπόρων