Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/59535-i-enosi-pneumatikon-dimiourgon-lakonias-diorganonei-ekdilosi-mnimis-gia-ta-100-chronia-apo-ti-mikrasiatiki-katastrofi/

Spartorama - Print | Η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας διοργανώνει Εκδήλωση Μνήμης για τα 100 Χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας διοργανώνει Εκδήλωση Μνήμης για τα 100 Χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας διοργανώνει Εκδήλωση Μνήμης για τα 100 Χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή
Με ομιλίες και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα
Οδός Εμπόρων

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:15, στο Αρχαίο Θέατρο Γυθείου, σε συνεργασία με το Μουσικό Εργαστήρι Γυθείου και θα περιλαμβάνει:

  • Χαιρετισμό από τον κ. Συμεών Χατζηχαραλάμπους, Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων εκ Μικράς Ασίας και εκ Πόντου, περιφέρειας Γυθείου «Η Πρόοδος», έτος ιδρύσεως (1923).
  • Ομιλία από τον συγγραφέα – ερευνητή και Πρόεδρο της Ε. Π. Δ. Λακωνίας «Χείλων ο Λακεδαιμόνιος», κ. Νικόλαο Ι. Κουφό με θέμα: «Πώς φθάσαμε στη μεγαλύτερη τραγωδία του Ελληνισμού, τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922».
  • Μουσικοχορευτικό Πρόγραμμα με τη συμμετοχή: του Χορευτικού Ομίλου Σκάλας Λακωνίας, της Χορωδίας «Λιόπετρα» του Συλλόγου Νέοι Ορίζοντες του Δήμου Ευρώτα και της Χορωδίας και Ορχήστρας του «Μουσικού Εργαστηρίου Γυθείου».

    

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Για το Δ. Σ. της  Ε. Π. Δ. Λ.

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Ι. Κουφός

Η Γενική Γραμματέας
Αγλαΐα Κωνσταντέλη