Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/59562-ilektrofotistike-i-nea-eisodos-tis-spartis/

Spartorama - Print | Ηλεκτροφωτίστηκε η νέα είσοδος της Σπάρτης

Ηλεκτροφωτίστηκε η νέα είσοδος της Σπάρτης

Ηλεκτροφωτίστηκε η νέα είσοδος της Σπάρτης
Η περιφερειακή Αρχή παρέδωσε στους Σπαρτιάτες -και τους Λάκωνες γενικότερα- ένα έργο όπως η νέος είσοδος της Σπάρτης, ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται σε 9.000.000 ευρώ
Οδός Εμπόρων

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας παρέστη το βράδυ της Πέμπτης 11 Αυγούστου, στην Σπάρτη, στην αφή του ηλεκτροφωτισμού της οδού Λυκούργου -της νέας εισόδου της λακωνικής πρωτεύουσας Σπάρτης. 

Το έργο του ηλεκτροφωτισμού, προϋπολογισμού 260.000 ευρώ, παραδόθηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την υπογραφή του εργολαβικού συμφωνητικού, στις αρχές του φετινού καλοκαιριού. 

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, τον οποίον συνόδευαν οι αντιπεριφερειάρχες Λακωνίας Νίκωνας Τζινιέρης και Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρος Βερούτης, εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός ότι η περιφερειακή Αρχή υλοποίησε, ουσιαστικά εκ βάθρων, και παρέδωσε στους Σπαρτιάτες -και τους Λάκωνες γενικότερα- ένα έργο όπως η νέος είσοδος της Σπάρτης, ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται σε 9.000.000 ευρώ. 

Νωρίτερα, ο περιφερειάρχης είχε συνεργασία με τους δύο αντιπεριφερειάρχης, άλλα στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε περιοχές της ανατολικής Μάνης, για την προώθηση έργων στην συγκεκριμένη περιοχή.