Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/59759-binteo-me-erotiki-suneuresi-duo-anilikon-thumaton-tou-brethike-stin-katochi-tou-suntaxiouchou-daskalou/

Spartorama - Print | Βίντεο με ερωτική συνεύρεση δύο ανήλικων θυμάτων του βρέθηκε στην κατοχή του συνταξιούχου δάσκαλου

Βίντεο με ερωτική συνεύρεση δύο ανήλικων θυμάτων του βρέθηκε στην κατοχή του συνταξιούχου δάσκαλου

Βίντεο με ερωτική συνεύρεση δύο ανήλικων θυμάτων του βρέθηκε στην κατοχή του συνταξιούχου δάσκαλου
«Εγώ στήριζα τα παιδιά από μικρά, από τότε που τα είχα μαθήτριες στο σχολείο. Τα βίντεο τα τραβούσα για να τους τα δείξω σε περίπτωση που όταν μεγαλώσουν πάρουν «στραβό» δρόμο. Για να καταλάβουν το λάθος τους»
Οδός Εμπόρων

Τον αποτροπιασμό των αξιωματικών της Ασφάλειας Καλαμάτας προκάλεσε ένα βίντεο που εντοπίστηκε στα χέρια του 62χρονου συνταξιούχου δάσκαλου και παρουσιαστή εκπομπών σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Πελοποννήσου. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, ο 62χρονος σε βίντεο που βρέθηκε στην κατοχή του φαίνεται να έχει υποχρεώσει μια από τις αδελφές να συνευρεθεί με άλλο θύμα του. Ωστόσο άφωνοι έμειναν και όταν τον άκουσαν να τους περιγράφει τον λόγο που υποχρέωνε τα κορίτσια σε ασελγείς πράξεις. «Εγώ στήριζα τα παιδιά από μικρά, από τότε που τα είχα μαθήτριες στο σχολείο. Τα βίντεο τα τραβούσα για να τους τα δείξω σε περίπτωση που όταν μεγαλώσουν πάρουν «στραβό» δρόμο. Για να καταλάβουν το λάθος τους». 

Από την πρώτη έρευνα των αρχών φαίνεται ότι η καταγραφή των βίντεο είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια, ακόμα και από την εποχή που ο 62χρονος δίδασκε στις αίθουσες δημοτικού σχολείου στην Σπάρτη. Κατά την διάρκεια της κράτησης του, ο παρουσιαστής και συνταξιούχος εκπαιδευτικός, που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε τουλάχιστον πέντε ανήλικα κορίτσια για πολλά χρόνια, εμφανίστηκε απόλυτα συνεργάσιμος. 

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμάτας καμία από τις τρεις αδελφές δεν είχε τολμήσει ποτέ να πει η μια στην άλλη τον εφιάλτη που περνούσε στα χέρια του δασκάλου τους. «Οι αδελφές ήταν μαθήτριες του 62χρονου όταν δίδασκε σε δημοτικό σχολείο της Σπάρτης» λέει κάτοικος της περιοχής που έχει μείνει άφωνος από τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο συνταξιούχος δάσκαλος. 

Τα όσα βρέθηκαν στο σπίτι του στην Αθήνα, 203 ψηφιακοί δίσκοι, 7 φορητοί σκληροί δίσκοι, 2 κάμερες, 5 κινητά τηλέφωνα, 3 φορητές μονάδες αποθήκευσης “usb” και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια και θα γίνουν «φύλλο και φτερό» καθώς οι αρχές θέλουν να διαπιστώσουν αν εκτός από τα πέντε κορίτσια υπάρχουν και άλλα θύματα του παρουσιαστή εκπομπών σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Πελοποννήσου. Ο 62χρονος κρατείται και θα απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή.


zougla.gr