Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/59872-eucharistirio-tou-pa-karra-gia-tin-ekdilosi-onomatodosias-tou-iatreiou-tou-enosiakou-gipedou-se-iatreio-leonida-na-karantzali-/

Spartorama - Print | Ευχαριστήριο του Π. Καρρά για την Εκδήλωση Ονοματοδοσίας του Ιατρείου του Ενωσιακού Γηπέδου σε «Ιατρείο Λεωνίδα Ν. Καράντζαλη»

Ευχαριστήριο του Π. Καρρά για την Εκδήλωση Ονοματοδοσίας του Ιατρείου του Ενωσιακού Γηπέδου σε «Ιατρείο Λεωνίδα Ν. Καράντζαλη»

Ευχαριστήριο του Π. Καρρά για την Εκδήλωση Ονοματοδοσίας του Ιατρείου του Ενωσιακού Γηπέδου σε «Ιατρείο Λεωνίδα Ν. Καράντζαλη»
Η εκδήλωση διεξήχθη στην τοπική κοινότητα Αγίου Ιωάννη του Δήμου Σπάρτης
Οδός Εμπόρων

Ο Πρόεδρος του ΕΠΣ Λακωνίας, Παναγιώτης Καρράς, τιμώντας την μνήμη του Ιατρού Λεωνίδα Καράντζαλη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλες και όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΠΣ Λακωνίας να παρευρεθούν στην εκδήλωση ονοματοδοσίας του ιατρείου του Ενωσιακού γηπέδου σε «Ιατρείο Λεωνίδα Ν. Καράντζαλη» και στον αγώνα Super Cup 2022 στη μνήμη του Λεωνίδα Ν. Καράντζαλη, μεταξύ των σωματείων Πανγυθεατικού Γ.Σ. και Ο.Φ.Μ. «Ο Μολαϊκός».

Η συμμετοχή των Αρχών του παραρτήματος Σπάρτης του Ερυθρού Σταυρού, των φίλων του ποδοσφαίρου και η ευγενική χορηγία ακόμη μια φορά προς την Ένωση από τον επιχειρηματία και αθλητικό παράγοντα Χρήστο Θεοδωρακόπουλο, δείχνει την στήριξη έμπρακτα προς το Λακωνικό ποδόσφαιρο.

Θερμές ευχαριστίες και στα τοπικά ΜΜΕ που προέβαλαν την εκδήλωση και τον αγώνα.

Το καθαρό ποσό της εκκαθάρισης του αγώνα και συμβολικού ποσού από τους διαιτητές του αγώνα, θα αποδοθούν στα Γηροκομεία Μολάων και Γυθείου.»


Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Καρράς