Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/59895-me-adeia-tis-perifereias-yper-tou-dieurumenou-orariou-ta-katastimata-tha-parameinoun-anoikta-tin-paraskeui-tou-spartathlon/

Spartorama - Print | Με Άδεια της Περιφέρειας Υπέρ του Διευρυμένου Ωραρίου τα Καταστήματα Θα Παραμείνουν Ανοικτά την Παρασκευή του «Σπάρταθλον»

Με Άδεια της Περιφέρειας Υπέρ του Διευρυμένου Ωραρίου τα Καταστήματα Θα Παραμείνουν Ανοικτά την Παρασκευή του «Σπάρταθλον»

Με Άδεια της Περιφέρειας Υπέρ του Διευρυμένου Ωραρίου τα Καταστήματα Θα Παραμείνουν Ανοικτά την Παρασκευή του «Σπάρταθλον»
Κατόπιν ασφυκτικών πιέσεων των αρμοδίων αρχών του τόπου μας
Οδός Εμπόρων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης σας ενημερώνει ότι ύστερα από ασφυκτικές πιέσεις του προέδρου του Συλλόγου κ. Παναγιώτη Φλώρου και συντονισμένων ενεργειών του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Πελοποννήσου  κ. Θεόδωρου Βερούτη έγινε τελικά εκ περιφοράς περιφερειακό συμβούλιο την ύστατη στιγμή, με αποτέλεσμα να μας δοθεί άδεια κατά πλειοψηφία υπέρ του διευρυμένου ωραρίου για την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου από τις 9μ.μ. έως τα μεσάνυχτα συμβάλλοντας στην καλή εικόνα της πόλης και στις εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει ο Δήμος για το «Σπάρταθλον».

 

ΤΟ Δ.Σ
ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ