Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/60475-na-kritikos-suskepsi-sto-dioikitirio-gia-ti-metastegasi-tou-ekab/

Spartorama - Print | Ν. Κρητικός: «Σύσκεψη στο Διοικητήριο για τη μεταστέγαση του ΕΚΑΒ»

Ν. Κρητικός: «Σύσκεψη στο Διοικητήριο για τη μεταστέγαση του ΕΚΑΒ»

Ν. Κρητικός: «Σύσκεψη στο Διοικητήριο για τη μεταστέγαση του ΕΚΑΒ»
Ο βουλευτής τόνισε ότι ήταν άμεση η ανταπόκριση της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Οδός Εμπόρων

Το Διοικητήριο επισκέφθηκαν ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός και ο Περιφερειακός Διευθυντής ΕΚΑΒ και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας Κώστας Κατσαρός, ώστε να δουν το χώρο, όπου προτείνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να μεταστεγασθεί το ΕΚΑΒ Σπάρτης.

Στόχος της σύσκεψης στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος ΕΚΑΒ Τρίπολης Νίκος Νάτσης και ο υπεύθυνος τομέα ΕΚΑΒ Σπάρτης Γιάννης Πριφτάκης, η εξέταση της προοπτικής εγκατάστασης στο συγκεκριμένο χώρο και φυσικά η διασφάλιση της ομαλής μετεγκατάστασης. Προς τούτο μελέτησαν και το διάγραμμα απεικόνισης του χώρου.

Θυμίζουμε, πως για τις ανάγκες υλοποίησης της δωρεάς του ΙΣΝ για το Νέο Νοσοκομείο, έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι εργασίες αναδιαμόρφωσης και μετεγκατάστασης τμημάτων, προκειμένου να απελευθερωθεί μεγαλύτερο μέρος στο οικόπεδο και να χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση του νέου κτιρίου.

Ο κ. Κρητικός δήλωσε σχετικά: «Ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας ανταποκρίθηκε αμέσως στην ανάγκη εξεύρεσης χώρου. Τον ευχαριστώ θερμά, καθώς και τον κ. Κατσαρό και τους αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Τζινιέρη και Βερούτη για την αδιάλειπτη και ολόπλευρη υποστήριξή τους».


Με εκτίμηση

Νεοκλής Δ. Κρητικός

Βουλευτής Ν. Λακωνίας

Νέα Δημοκρατία