Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/61482-eucharistirio-tis-genikis-grammateos-tou-dimou-spartis-pros-tous-ypallilous-tou-dimou/

Spartorama - Print | Ευχαριστήριο της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Σπάρτης προς τους Υπαλλήλους του Δήμου

Ευχαριστήριο της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Σπάρτης προς τους Υπαλλήλους του Δήμου

Ευχαριστήριο της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Σπάρτης προς τους Υπαλλήλους του Δήμου
Για την συμμετοχή τους στην άμεση εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας
Οδός Εμπόρων

Η Γενική Γραμματέας του Δήμου Σπάρτης κα Μαρία Χάντζου, ευχαριστεί θερμά τους ανταποκριτές ΕΛΓΑ - υπαλλήλους του Δήμου Σπάρτης, κ.κ. Δρίβα Αναστασία, Πλαγάκη Νικολέτα, Παναγάκο Νικόλαο και ιδιαιτέρως τον κ. Τσίντολα Θεόδωρο ο οποίος αντικατέστησε την προηγούμενη εβδομάδα στα καθήκοντα της, την ανταποκρίτρια του ΕΛΓΑ ΔΕ Πελλάνας κα Μαχαίρα Γιαννούλα λόγω ασθενείας. 

Η Γενική Γραμματέας του Δήμου, διαπιστώνοντας ότι λόγω των ασφυκτικών ημερομηνιών υποβολής αιτήσεων αποζημίωσης για  γεωργικές εκμεταλλεύσεις στη Δ.Ε. Πελλάνας οι οποίες είχαν ζημιωθεί από πρόσφατη θεομηνία, αλλά και λόγω του πλήθους των ενδιαφερομένων υπήρξε συνωστισμός στους χώρους του Δημαρχείου, ζήτησε από τους προαναφερθέντες υπαλλήλους να συνδράμουν τον κ. Τσίντολα προκειμένου οι συνδημότες μας να εξυπηρετηθούν γρήγορα και έγκαιρα.

Οι υπάλληλοι του Δήμου ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα της κας Γενικής Γραμματέως με προθυμία, δημοσιοϋπαλληλική ευθύνη και ικανότητα, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί έγκαιρα και χωρίς προβλήματα η υποβολή των αιτήσεων και να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία των πολιτών.

 

Εκ του Δήμου