Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/61569-enischutiki-didaskalia-mathimaton--se-kathimerini-basi--sto-1o-gumnasio-spartis/

Spartorama - Print | Ενισχυτική διδασκαλία μαθημάτων, σε καθημερινή βάση, στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

Ενισχυτική διδασκαλία μαθημάτων, σε καθημερινή βάση, στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

Ενισχυτική διδασκαλία μαθημάτων, σε καθημερινή βάση, στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης
Αυτοτελούς υποστηρικτικό πρόγραμμα διδασκαλίας στα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία
Οδός Εμπόρων

Υπενθυμίζεται στους γονείς των μαθητών / μαθητριών των γυμνασίων της πόλης μας, ότι στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης λειτουργεί καθημερινά από τις 14:15 έως 16:50 δωρεάν, η ενισχυτική διδασκαλία μαθημάτων.

Με τον όρο «Ενισχυτική Διδασκαλία» (E.Δ.) Γυμνασίου νοείται η παρακολούθηση από τον μαθητή / την μαθήτρια του Γυμνασίου αυτοτελούς υποστηρικτικού προγράμματος διδασκαλίας στα μαθήματα: 1).  Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, 2). Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, 3). Μαθηματικά, 4). Φυσική και 5). Χημεία.

Σκοπός και στόχος της ενισχυτικής διδασκαλίας είναι η βελτίωση των μαθησιακών επιδόσεων των μαθητών / μαθητριών  και  η επανένταξη τους  στη διαδικασία της μάθησης, η βελτίωση της απόδοσής τους, η μείωση της μαθητικής διαρροής και η αύξηση των ποσοστών πρόσβασης στη δεύτερη  βαθμίδα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα της Ε.Δ. είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του 1ου Γυμνασίου  (https://protogymnasio.gr/). Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 27310 28679.


Ο Διευθυντής
του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης
Α. Σακελλαρόπουλος