Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/61780-dieukriniseis-tou-dimarchou-spartis-schetika-me-to-ergo-tis-anaplasis-tis-kona-palaiologou/

Spartorama - Print | Διευκρινίσεις του Δημάρχου Σπάρτης Σχετικά με το Έργο της Ανάπλασης της Κων. Παλαιολόγου

Διευκρινίσεις του Δημάρχου Σπάρτης Σχετικά με το Έργο της Ανάπλασης της Κων. Παλαιολόγου

Διευκρινίσεις του Δημάρχου Σπάρτης Σχετικά με το Έργο της Ανάπλασης της Κων. Παλαιολόγου
Με αφορμή την διακοπή των εργασιών από τον Ανάδοχο του έργου
Οδός Εμπόρων

Σχετικά με διάφορα πρόσφατα δημοσιεύματα:

  1. Σχετικά με το αίτημα διακοπής των εργασιών από τον Ανάδοχο του έργου, το αίτημα δεν γίνεται αποδεκτό, για τους λόγους που εξήγησε η Τεχνική Υπηρεσία στον Ανάδοχο.
  2. Σε όλα τα ζητήματα που έθεσε ο ανάδοχος, δόθηκαν προφορικά όλες οι διευκρινίσεις, οι οποίες του προωθούνται άμεσα και εγγράφως.
  3. Από την ερχόμενη εβδομάδα, δεδομένων των ανωτέρω, ο Ανάδοχος θα συνεχίσει τις εργασίες.
  4. Αναμένεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης και τη Διαχειριστική Αρχή, η εκταμίευση και των υπολοίπου ποσού της προκαταβολής, όπως ήδη και εμπρόθεσμα, έχει ζητηθεί και εγκριθεί.
  5. Το έργο επιβλέπουν, από πλευράς Δήμου, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Μελετών και Τεχνικών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Κωνσταντίνος Βαρζακάκος και από πλευράς Αναπτυξιακής Πάρνωνα, ο μηχανικός Αντώνης Δημητρόπουλος.
  6. Η Δημοτική Αρχή με την Τεχνική Υπηρεσία, με σοβαρότητα εφαρμόζουν όλες τις νόμιμες και σύνθετες διατάξεις και διαδικασίες και με υπευθυνότητα αντιμετωπίζουν τα εκάστοτε ανακύπτοντα, απρόβλεπτα ζητήματα.
  7. Η Δημοτική Αρχή ακούει όλες τις προτάσεις και παραινέσεις των δημοτών και φορέων.

 

Ο Δήμαρχος

Πέτρος Δούκας