Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/74470-neoklis-kritikos-ekkinei-pali-i-diadikasia-apokatastasis-tou-palaiou-protodikeiou-spartis/

Spartorama - Print | Νεοκλής Κρητικός: «Εκκινεί πάλι η διαδικασία αποκατάστασης του Παλαιού Πρωτοδικείου Σπάρτης»

Νεοκλής Κρητικός: «Εκκινεί πάλι η διαδικασία αποκατάστασης του Παλαιού Πρωτοδικείου Σπάρτης»

Νεοκλής Κρητικός: «Εκκινεί πάλι η διαδικασία αποκατάστασης του Παλαιού Πρωτοδικείου Σπάρτης»
«Φυσικά, δεν εφησυχάζουμε, καθώς η Ερώτησή μου προς τον κ. Υπουργό αφορούσε στην εν γένει επίσπευση των ενεργειών, ενώ αναμένουμε και την απάντησή του για τον καθορισμό συνάντησης»
Οδός Εμπόρων

Από το τέλμα στο οποίο είχε περιέλθει βγήκε η διαδικασία αποκατάστασης του Παλαιού Πρωτοδικείου Σπάρτης, σύμφωνα με τον βουλευτή Λακωνίας Νεοκλή Κρητικό. Ειδικότερα, επισημαίνει: «Η επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης που έθιγε την καθυστέρηση της διαδικασίας αποκατάστασης του Παλαιού Πρωτοδικείου, η τηλεφωνική επικοινωνία μου με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και η Ερώτηση που υπέβαλα την προηγούμενη εβδομάδα προς τον κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, έβγαλαν το ζήτημα από την καθίζηση την οποία είχε υποστεί».

Έτσι, στις 12 Σεπτεμβρίου δημοσιεύθηκε η Έγκριση διακήρυξης και διενέργειας του διαγωνισμού για την ανάθεση επικαιροποίησης της Μελέτης Εφαρμογής και Τευχών Δημοπράτησης του έργου, ενώ στις 18 Σεπτεμβρίου, αναρτήθηκε η περίληψη της διακήρυξης του ανοικτού δημόσιους διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού, με ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών την 12η Οκτωβρίου.

«Φυσικά, δεν εφησυχάζουμε, καθώς η Ερώτησή μου προς τον κ. Υπουργό αφορούσε στην εν γένει επίσπευση των ενεργειών, ενώ αναμένουμε και την απάντησή του για τον καθορισμό συνάντησης», καταλήγει ο κ. Κρητικός.