Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/74472-na-kritikos-polu-konta-stin-enarxi-leitourgias-tou-to-enaeaeagyala-da-anatolikis-manis/

Spartorama - Print | Ν. Κρητικός: «Πολύ κοντά στην έναρξη λειτουργίας του το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Δ. Ανατολικής Μάνης»

Ν. Κρητικός: «Πολύ κοντά στην έναρξη λειτουργίας του το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Δ. Ανατολικής Μάνης»

Ν. Κρητικός: «Πολύ κοντά στην έναρξη λειτουργίας του το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Δ. Ανατολικής Μάνης»
Υπέγραψε η Υφυπουργός κ. Δόμνα Μιχαηλίδου για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο
Οδός Εμπόρων

«Ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την ανάπτυξη της ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης σε επίπεδο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Λακωνία βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίησή του», σημειώνει ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός.

Πιο συγκεκριμένα, η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Δόμνα Μιχαηλίδου υπέγραψε τη σχετική απόφαση με την οποία ιδρύεται για πρώτη φορά Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ) στον Δήμο Ανατολικής Μάνης, στην Πετρίνα.

«Εκπληρώνεται, έτσι, ένα πάγιο αίτημα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας και των οικογενειών των μαθητών και υλοποιείται η δέσμευσή μας για ισότιμη πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση για όλους», δήλωσε ο κ. Κρητικός, ενώ καταλήγει: «Η απόφαση κοινοποιήθηκε ήδη στο Υπουργείο Οικονομικών για την τελική οριστικοποίηση της λειτουργίας. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, η οποία αναβαθμίζει ιδιαίτερα τον Δήμο Ανατολικής Μάνης και γενικότερα την εκπαίδευση στη Λακωνία».