Vekrakos
Spartorama | Συνάντηση Δήμου Ευρώτα και Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.)

Συνάντηση Δήμου Ευρώτα και Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.)

Spartorama 26/10/2017 Εκτύπωση Αθλητισμός
Συνάντηση Δήμου Ευρώτα και Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.)
Δόθηκε έμφαση στην δημιουργία Ομάδων Volley Γυναικών, Νέων και Κορασίδων στο Δήμο Ευρώτα με την προπονητική συνδρομή της Ε.Ο.ΠΕ
Οδός Εμπόρων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γιάννη Γρυπιώτη προγραμματισμένη συνάντηση του Δήμου Ευρώτα με κλιμάκιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας VOLLEY.

Στόχος ο προγραμματισμός και η προετοιμασία των Εθνικών μας Ομάδων (Γυναικών,Νέων και Κορασίδων) εν όψει των διεθνών τους υποχρεώσεων.

Έγινε εκτενής ανάλυση της προετοιμασίας και των αγώνων των Εθνικών μας Ομάδων και μελετήθηκαν τρόποι για την καλύτερη διαμονή τους.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη και τον Ξενώνα του Γερακίου.

Τέλος δόθηκε έμφαση στην δημιουργία Ομάδων Volley Γυναικών,Νέων και Κορασίδων στο Δήμο Ευρώτα με την προπονητική συνδρομή της Ε.Ο.ΠΕ.

Τις προσεχείς μέρες θα γίνει αναλυτικός προγραμματισμός και προϋπολογισμός,καθώς επίσης και τρόποι συνεργασίας με τους Δήμους Σπάρτης και Μονεμβάσιας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της Ε.Ο.ΠΕ Δ/ντης της Ε.ΟΠΕ κ. Περικλής Μπακοδήμος, ο team manager της Εθνικής Γυναικών κ. Βαγγέλης Περόπουλος και ο manager της Εθνικής Ανδρών κ. Μάριος Γκιούρδας.

Εκ μέρους του Δήμου Ευρώτα ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ ΄΄ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ΄΄ κ. Παναγιώτης Λυμπέρης και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Δήμος Βέρδος και Ηλίας Παναγιωτακάκος. 

Θυμίζουμε ότι Δήμος Ευρώτα έχει ανακηρυχθεί Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα των Σπορ για το 2017


Οδός Εμπόρων