Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/7721/

Spartorama - Print | Παναρκαδικός - Αστέρας Βλαχιώτη, 1 - 2 για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Παναρκαδικός - Αστέρας Βλαχιώτη, 1 - 2 για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Παναρκαδικός - Αστέρας Βλαχιώτη, 1 - 2 για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής
Δημήτρης Μανιατάκος: «Αυτή η Ομάδα έχει μέλλον και προοπτική αρκεί να στηριχθεί πολύπλευρα από όλους τους Λάκωνες και πρωτίστως από την περιοχή μας»
Οδός Εμπόρων

Την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Βλαχιώτη με σκορ 1-2 γνώρισε ο Παναρκαδικός στο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σε έναν ιδιαίτερα βαρύ αγωνιστικό χώρο το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες ήταν το κυρίαρχο στοιχείο της αναμέτρησης με τον Αστέρα Βλαχιώτη με οδηγό την εμπειρία του να γυρίζει το παιχνίδι σε διάστημα 12’ λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Παναρκαδικός παρότι προηγήθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καδά στο 51’ δεν μπόρεσε να κρατήσει το πρβάδισμα του με τον Αστέρα Βλαχιώτη στην συνέχεια να ισοφαρίζει με τον Σταμογιάννο πολύ γρήγορα στο 54’ και στο 66’ ο Βιγιαφάνε με πλασέ από το ύψος της περιοχής να κάνει την ολική ανατροπή για την Λακωνική ομάδα η οποία διαχειρίστηκε μέχρι το φινάλε αυτό το 1-2 φεύγοντας από την Τρίπολη με μια σπουδαία νίκη.

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Μπούτας, Μπαξεβάνος, Τσέκος (Άσεν), Κυριακόπουλος, Νάτσης (Δ. Λυμπερόπουλος), Ν. Λυμπερόπουλος (Τζόρτζ), Καδάς, Συρεγγέλας, Στρέμπας (Γιουγκούδης), Ευαγγέλουp>

Αστέρας Βλαχιώτη: Πάλιουρας, Τσουκαλάς ( Μινέα), Κόντι, Ίλιεφ, Μπριλάκης, Τσιμικλής (Λειμονίτης), Σταμόγιαννος, Χρήστου, Γεμιστός, Βιγιαφάνες (Σαρίδης), Ψιάνος ( Μαναρίτσας)

 

Ο Δημήτρης Μανιατάκος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνει:

«Τα καλύτερα έρχονται....

Αποδείξαμε για μια ακόμα φορά ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ Βλαχιώτη είναι Ομάδα με μέταλλο νικητή.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Ομάδα μας,είναι η μοναδική στον 5ο Όμιλο που διατηρεί το αήττητο,έχει τις περισσότερες νίκες εκτός έδρας με ανατροπές αποτελεσμάτων και βρίσκεται στην δεύτερη θέση σε απόσταση αναπνοής από τον ΑΣΤΕΡΑ Αμαλιάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες,τον προπονητή και τους φιλάθλους μας που στέκονται από την πρώτη στιγμή στην Ομάδα μας.

Εμείς κάνουμε το χρέος μας προβάλλοντας τον τόπο μας ,μέσω του ΑΣΤΕΡΑ. Εκπροσωπούμε επάξια την Λακωνία και τον Ευρώτα στην Γ΄ Εθνική.

Είναι η ώρα μεγαλύτερης στήριξης από τους φιλάθλους και χορηγούς.

Αυτή η Ομάδα έχει μέλλον και προοπτική αρκεί να στηριχθεί πολύπλευρα από όλους τους Λάκωνες και πρωτίστως από την περιοχή μας

Με αυτή την νίκη δώσαμε λίγη χαρά στους πληγέντες κατοίκους και συγχωριανούς μας.

Όλοι μαζί γιατί τα καλύτερα έρχονται....»