Vekrakos
Spartorama | Η εκλογή εκπροσώπων στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας

Η εκλογή εκπροσώπων στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας

Spartorama 30/11/2017 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Η εκλογή εκπροσώπων στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στη Σπάρτη, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στους Μολάους και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο Γύθειο
Οδός Εμπόρων

Σε μία άκρως δύσκολη περίοδο για την Επιχειρηματικότητα, την 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου 2017 καλούμαστε να εκλέξουμε τους εκπροσώπους μας στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Τα Επιμελητήρια, ως Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και μάλιστα από τα ελάχιστα στη χώρα με ΑΙΡΕΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, συναποτελούν με το Συνδικαλιστικό Κίνημα τους βασικούς πυλώνες της δημοκρατικής μας εκπροσώπησης σε όλα τα «φόρα» τόσο εντός Ελλάδος όσο και εκτός.

Χιλιάδες συνάδελφοι, στην πορεία των ετών που ακολούθησαν την δημιουργία του Ελληνικού Κράτους, απαίτησαν, αγωνίστηκαν και κατόρθωσαν να δημιουργήσουν αυτόν τον σημαντικό και κυρίως χρήσιμο θεσμό στην Ελληνική Πολιτεία, για το καλό της Εθνικής Οικονομίας, της Επιχειρηματικότητας, της Κοινωνίας και για την πρόοδο όλων μας.

Πέρα από το γεγονός της αδιαμφισβήτητης ανάγκης της ύπαρξης των Επιμελητηρίων ως κυρίαρχων γνωμοδοτικών και συμβουλευτικών φορέων της Πολιτείας, θα πρέπει να επισημάνουμε και τη σημαντικότατη λειτουργία τους ως ενδιάμεσων για την προώθηση και υποστήριξη όλων των θεμάτων που απασχολούν την Επιχειρηματικότητα και μάλιστα σε κάθε έκφανσή της.

Η ενδυνάμωση του Επιμελητηριακού θεσμού δεν αποτελεί μία κοινότοπη φράση αλλά μία αναγκαιότητα που μας αφορά όλους.

Οφείλουμε όλοι μας, Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Έμποροι, Επιχειρηματίες, μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας, να αναγάγουμε ως καθήκον και υποχρέωσή μας τη συμμετοχή μας και να δώσουμε το «παρών» στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

ΣΠΑΡΤΗ: την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017 και από την ώρα 09:00 έως και την 19.00 στα γραφεία της Ο.Ε.Β.Ε.Λ. και του Εκπαιδευτικού Κέντρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας (επί της οδού Λυκούργου  αρ. 61).

ΜΟΛΑΟΙ: το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2017 και από ώρα 09:00 έως και την 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στους Μολάους.

ΓΥΘΕΙΟ: την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2017 και από ώρα 09:00 έως και την 19.00  στο ισόγειο των γραφείων του Επιμελητηρίου Λακωνίας (Ξανθάκη 3). 

Για περισσότερες πληροφορίες http://www.lcci.gr


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Οδός Εμπόρων