Vekrakos
Spartorama | Νέος δήμαρχος Ευρώτα, εξελέγη ο κ. Δήμος Βέρδος

Νέος δήμαρχος Ευρώτα, εξελέγη ο κ. Δήμος Βέρδος

Spartorama 19/12/2017 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Νέος δήμαρχος Ευρώτα, εξελέγη ο κ. Δήμος Βέρδος
Στη σημερινή συνεδρίαση των δέκα έξη συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξης
Οδός Εμπόρων

Με τρεις υποψηφίους τους κ.κ.:

  • Σωτήρη Μένεγα
  • Δήμο Βέρδο
  • Θεόδωρο Μπόλλα

έγινε σήμερα 19/12/2017, σε τρία στάδια, η ψηφοφορία των 16 Συμβούλων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ευρώτα που ανήκουν στην πλειοψηφούσα παράταξη «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΥΡΩΤΑ» για την εκλογή του αντικαταστάτη του παραιτηθέντος Δημάρχου κ. Γιάννη Γρυπιώτη.

Και στις τρεις ψηφοφορίες ο κ. Βέρδος συγκέντρωσε 8 στις 16 ψήφους και εξελέγη Δήμαρχος Ευρώτα.

Ο νέος Δήμαρχος κατείχε τη θέση του Αντιδήμαρχου Πολιτικής Προστασίας Προγραμματισμού και Υλοποίησης Έργων Μικρής Κλίμακας, του Δήμου Ευρώτα.

Το spartorama.gr εύχεται στον νέο Δήμαρχο μια εποικοδομητική και δημιουργική για τον τόπο θητεία.


Βιογραφικό 

Ο Δήμος Βέρδος γεννήθηκε το 1968 στην Μυρτιά Λακωνίας όπου και κατοικεί μόνιμα.

Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Παρασκευή Μαρκάκου και έχει δύο αγόρια τον Γιάννη και τον Γιώργο. Φοίτησε στην πυροσβεστική ακαδημία Αθηνών και εργάστηκε επί 23 έτη σε υπηρεσίες της Αττικής και της Λακωνίας. Από νωρίς ανέπτυξε κοινωνική δράση συμμετέχοντας ως πρόεδρος σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους. Διετέλεσε ως υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου Ευρώτα τα τελευταία 3,5 χρόνια πρωτοστατώντας στην ίδρυση του πρώτου στην Ελλάδα εθελοντικού Πυροσβεστικού σταθμού β΄ τάξης στο Δήμο Ευρώτα.

Στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ευρώτα με τον συνδυασμό ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΥΡΩΤΑ με τον Γιάννη Γρυπιώτη.


Οδός Εμπόρων