Vekrakos
Spartorama | Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Μονεμβασίας

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Μονεμβασίας

Spartorama 21/12/2017 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Μονεμβασίας
Οι εκδηλώσεις θα στηρίξουν τις προσπάθειες του εθελοντικού οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού» συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης
Οδός Εμπόρων

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Μονεμβασίας

Tα Χριστούγεννα έφτασαν…..

Με κέφι και πολύ μεράκι κι αυτή τη χρονιά το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες, τους πολιτιστικούς, εμπορικούς και αθλητικούς φορείς, ετοίμασαν μία σειρά Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Ελάτε να ζήσουμε μαζί την μαγεία των Χριστουγέννων, να ταξιδέψουμε , έστω και για λίγο, σε έναν κόσμο ξεχωριστό και να στείλουμε σε όλους ένα μήνυμα αγάπης, ελπίδας και αλληλεγγύης .

Περιμένουμε όλα τα παιδιά αλλά και όσους αισθάνονται παιδιά : να φωτογραφηθούν με τον ΄Αι- Βασίλη, να ταχυδρομήσουν τις επιθυμίες και τις ευχές τους στο μεγάλο γραμματοκιβώτιο, να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, να γευτούν ωραία παραδοσιακά γλυκίσματα , να ζωγραφιστούν με νεραϊδοχρώματα στα προσωπάκια τους .

Οι εκδηλώσεις θα στηρίξουν τις προσπάθειες του εθελοντικού οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού» συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ενημερωθείτε λοιπόν μέσα από το site του Δήμου και το site του Νομικού Προσώπου για το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Μονεμβασίας και ελάτε να ανακαλύψουμε όλοι μαζί την έμπνευση και τη δημιουργία, με την ψυχαγωγία και τη συμμετοχή!

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ

Σας περιμένουμε όλους!



Οδός Εμπόρων