Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/9194/

Spartorama - Print | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Χωρίς προβλήματα κόντρα στη Δόξα Δράμας

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Χωρίς προβλήματα κόντρα στη Δόξα Δράμας

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Χωρίς προβλήματα κόντρα στη Δόξα Δράμας
H διάθεση τω εισιτηρίων θα γίνει την Κυριακή (11/1) από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης τα οποία θα ανοίξουν στις 13:00
Οδός Εμπόρων

Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει τη Σπάρτη απέναντι σ΄ έναν ισχυρό αντίπαλο. Στόχος, η επιστροφή στις νίκες έπειτα από το 1-0 κόντρα στην Καλλιθέα (21/1).

Το θετικό για την ομάδα της Λακωνίας είναι ότι όλοι οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι, όχι μόνο να διατηρήσουν το αήττητο της έδρας, αλλά και να κατακτήσουν το... τρίποντο απέναντι σ΄ έναν αξιόλογο αντίπαλο ο οποίος διαθέτει υλικό για να κάνει πρωταθλητισμό! 

Όλοι οι φίλαθλοι της  Σπάρτης, μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους για τον αγώνα της Κυριακής με την Δόξα Δράμας την Κυριακή (11/1) από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης τα οποία θα ανοίξουν στις 13:00. Η τιμή τους 10 € για τις θύρες 1,2,5 και 6 και 15 € για τις θύρες 3 και 4.

Θυμίζουμε ότι η σέντρα είναι στις 15:00, ενώ αναμένονται και οπαδοί από τη Δράμα.

 

Σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας


Με μοναδική απουσία της τελευταίας στιγμής τον Ράντι ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα ίωσης, ανακοινώθηκε η αποστολή της Σπάρτης για τον αγώνας της Κυριακής.

Αναλυτικά: Γιακουμής, Μακρυωνίτης, Boσνακίδης, Γραικός, Δοδοντσάκης Ζουλιώτης, Καζβιρόπουλος, Μουζακίτης, Μπέλης, Μπουζούκης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Ράνος, Σάββα, Τριανταφυλλάκος, Τζιμότζι, Φουρτάδο και Γουόρντεν.