Vekrakos
Spartorama | Απόλλων Λάρισας - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: 2 - 0

Απόλλων Λάρισας - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: 2 - 0

Spartorama 07/03/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Απόλλων Λάρισας - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: 2 - 0
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας που υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από την Αναγέννηση Καρδίτσας, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Σπάρτη
Οδός Εμπόρων

Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 1ο λεπτό, με το σουτ του Τσιλούλη να φεύγει άουτ, ενώ πέντε λεπτά μετά, την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Κανούλα. Στο 7΄ ήρθε το 1-0 για τον Απόλλωνα, με τον Δημολιό να κάνει το γύρισμα και τον Κανούλα με σουτ να νικά τον Μακρυωνίτη. Ο γκολκίπερ της Σπάρτης αντέδρασε σωστά έξι λεπτά μετά, διώχνοντας το σουτ του Μαυριά, αλλά και στο 31΄ αποκρούοντας με τα πόδια την προβολή του Τσιλούλη. 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να κάνει το 2-0 στο 55΄, με τον Κανούλα να πλασάρει σωστά, μετά από ασίστ του Χατζή. Στο 60΄ η κεφαλιά του Ανδρέου έφυγε εκτός, μετά από σέντρα του Μαυριά. Στο 64΄ το γυριστό του Καρακατσάνη έφυγε άουτ, ενώ έξι λεπτά μετά η Σπάρτη απάντησε, με το σουτ του Ράνου να μπλοκάρει ο Παϊτέρης. Ο φορ της Σπάρτης απείλησε ξανά στο 74΄, αλλά το σουτ του κόντραρε σε αμυντικούς. Στο 79΄ ο Μακρυωνίτης μπλόκαρε το σουτ του Καρακατσάνη. Στις καθυστερήσεις ο τελευταίος έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Μακρυωνίτη. 

ΣΚΟΡΕΡ: 7΄, 55΄ Κανούλας 

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Δημολιός, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας (88΄ Γαρυφαλλόπουλος), Σουλίδης (62΄ Καρακατσάνης), Τσιλούλης (75΄ Κακάμης). 

Σπάρτη (Γιώργος Πολυμενέας): Μακρυωνίτης, Σάββα, Βοσνακίδης, Ζουλιώτης, Ράνος, Καζβιρόπουλος (72΄ Γουόρτνεν), Τσιμότζι, Παναγιώτου, Μπουζούκης, Σανδραβέλης, Φουρτάδο. 

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

-------

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πολυμενέα:

«Δυστυχώς ήταν η 4η σερί ήττα μας σήμερα. Ο αντίπαλος ήταν πιο επικίνδυνος από εμάς. Διανύουμε μία περίοδο με πολλές ανακατατάξεις και προβλήματα στην ομάδα. Θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Πρέπει να δουλέψουμε για να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε για να τα πάμε καλύτερα».

-------

Στο μεταξύ πληροφορίες του liganews.gr αναφέρουν ότι προπονητής Γιώργος Βαζάκας που υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από την Αναγέννηση Καρδίτσας λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα στο Αίγιο, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Σπάρτη.


Οδός Εμπόρων