Vekrakos
Spartorama | Το 1ο ΓΕΛ Σπάρτης υποδέχτηκε το Λύκειο Christelijk του Veenendaal της Ολλανδίας

Το 1ο ΓΕΛ Σπάρτης υποδέχτηκε το Λύκειο Christelijk του Veenendaal της Ολλανδίας

Spartorama 18/04/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Παιδεία
Το 1ο ΓΕΛ Σπάρτης υποδέχτηκε το Λύκειο Christelijk του Veenendaal της Ολλανδίας
Οι Ολλανδοί μαθητές και καθηγητές, θα περάσουν μια εβδομάδα (17- 21 Απριλίου) με οικογένειες που θα τους φιλοξενήσουν στην Σπάρτη
Οδός Εμπόρων

Οι καθηγητές, οι γονείς και οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης υποδέχτηκαν την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 ομάδα 26 μαθητών και τεσσάρων καθηγητών από το Λύκειο Christelijk του Veenendaal της Ολλανδίας στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής.

Σε μια λιτή τελετή υποδοχής μαθητές και εκπαιδευτικοί γνωρίστηκαν και αντάλλαξαν δώρα και στη συνέχεια δοκίμασαν εδέσματα που ετοίμασαν οι γονείς των μαθητών μας.

Τις επόμενες ημέρες οι Ολλανδοί μαθητές θα επισκεφτούν τον Μυστρά, τη Μεσσήνη και την Καλαμάτα στο πλαίσιο του προγράμματος των εκπαιδευτικών επισκέψεων του σχολείου τους, ενώ μετά το πέρας των καθημερινών υποχρέωσεών τους θα φιλοξενούνται στις οικογένειες μαθητών του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης και θα πραγματοποιούν κοινές δραστηριότητες. 

Το 1ο ΓΕΛ Σπάρτης και το Λύκειο Christelijk του Veenendaal έχουν υλοποιήσει πολύ πετυχημένα προγράμματα ανταλλαγής από το 2005. Όλοι όσοι έχουν λάβει μέρος σε αυτά τα προγράμματα έχουν αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

Εφέτος οι Ολλανδοί μαθητές και καθηγητές, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο καινούργιο πρόγραμμα ανταλλαγής, θα περάσουν μια εβδομάδα (17- 21 Απριλίου) με οικογένειες που θα τους φιλοξενήσουν στην Σπάρτη.

Ευχόμαστε να περάσουν όμορφα στην πατρίδα μας!

Υπεύθυνοι του προγράμματος είναι οι:

  • Ιωάννης Καχριμάνης
  • Παναγιώτης Ράλλης
  • Μαρία Δεμοιράκου




  


Οδός Εμπόρων