Vekrakos
Spartorama | Μπαράζ ανακοινώσεων για τα επεισόδια μετά το παιχνίδι Αιγινιακός - Σπάρτη

Μπαράζ ανακοινώσεων για τα επεισόδια μετά το παιχνίδι Αιγινιακός - Σπάρτη

Spartorama 23/04/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Μπαράζ ανακοινώσεων για τα επεισόδια μετά το παιχνίδι Αιγινιακός - Σπάρτη
Απορεί ο Αιγιανιακός, καταγγέλλει η Σπάρτη
Οδός Εμπόρων

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι του Αιγινιακού με τη Σπάρτη. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας νίκησε με 2-0, αλλά με τη λήξη του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια. Ο πρόεδρος της Σπάρτης Δημήτρης Νικόλαρος έκανε καταγγελία για σοβαρή επίθεση προς τους παίκτες της ομάδας του και η ομάδα της βόρειας Πιερίας πήρε θέση για όσα συνέβησαν.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αιγινιακός:

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάζουμε σε διαφορά σάιτ ότι δήθεν παίκτες της Σπάρτης χτυπήθηκαν από μπράβους. Δηλώνουμε ότι αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αυτό που συνέβη πραγματικά είναι ότι ο ποδοσφαιριστής της Σπάρτης Ράνος κατά την διάρκεια του παιχνιδιού προκαλούσε συνέχεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο τους δικούς μας ποδοσφαιριστές και στο τέλος του αγώνα πηγαίνοντας για τα αποδυτήρια, ήρθε σε αντιπαράθεση με φιλάθλους από την κερκίδα, κάνοντας απειλητική κίνηση προς το μέρος των φιλάθλων. Ταυτόχρονα τους έβριζε τότε και ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε συμβεί το παραμικρό, προσπαθήσαμε να τον κρατήσουμε και με παρούσα την αστυνομία, να μην επιτεθεί στους φιλάθλους. 

Ακούγοντας τις φωνές από τα αποδυτήρια οι συμπαίκτες, νομίζοντας ότι γίνεται φασαρία, βγήκαν και επιτέθηκαν, χωρίς να ξέρουν ότι εμείς τον συγκρατούμε. Εκεί υπήρξαν σπρωξίματα και προπηλακισμοί εκατέρωθεν και εκεί έληξε κιόλας. Ποτέ δεν έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό στην έδρα μας, πάντα η φιλοξενία μας είναι άψογη και όλα αυτά λέγονται για δημιουργία εντυπώσεων και για να περάσει σε δεύτερη μοίρα η τεράστια νίκη μας. Η αποστολή της ομάδας της Σπάρτης αναχώρησε από το γήπεδο χωρίς κανένα πρόβλημα και κάνοντας χειραψίες με παίχτες και παράγοντές μας.

Με εκτίμηση, ΠΑΕ Αιγινιακός».

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σπάρτη:

«Η ομάδα μας σήμερα δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από περίεργους ανθρώπους, συγκεκριμένης σωματοδομής, δηλωμένοι, μάλιστα, σαν φροντιστές!!! Η Αστυνομία αμέτοχη μας έλεγε απλά να κάνουμε μήνυση, την ώρα που ο συγκεκριμένος άνθρωπος φυγαδευόταν βλέποντάς τον όλοι κι έμπαινε στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του Αιγινιακού που ήταν, μάλιστα, ανοικτού τύπου. 

Σε ένα γήπεδο που από την αρχή έμπαινε και έβγαινε στα αποδυτήρια, όποιος ήθελε! Παρατηρητής, διαιτητής... ανύπαρκτοι! Εκτός κι αν τα σημάδια στο πρόσωπο των παικτών μας τα κάναμε εμείς οι ίδιοι!!! Ντροπή κύριοι!!! Ούτε μία συγγνώμη!!! Ντροπή σε όλους!!!!».


Οδός Εμπόρων