Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/9659/

Spartorama - Print | Καλλιθέα - Σπάρτη, 0 - 0

Καλλιθέα - Σπάρτη, 0 - 0 - video

Καλλιθέα - Σπάρτη,  0 - 0
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, Καλλιθέα και Σπάρτη έμειναν στο ισόπαλο 0-0
Οδός Εμπόρων

Σίγουρα πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί η αναμέτρηση της Καλλιθέας με την Σπάρτη, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). Οι φιλοξενούμενοι, ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία με το 0-0 να μην αλλάζει στα πρώτα 45 λεπτά. 

Στην επανάληψη, η Καλλιθέα ήταν εκείνη που προσπάθησε να ανέβει και να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Ωστόσο, δεν κατάφερε στιγμή να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μακρυωνίτη, με το 0-0 να έρχεται απολύτως φυσιολογικά σε αυτό το παιχνίδι... 

Οι συνθέσεις: 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ (71΄ Ζεζάι), Συριόπουλος, Παπαγγελής, Μίγγος, Μάκο (75΄ Ταμπάκης), Ταλέντο, Χοτζάλι, Παυλής, Γκέτσι (57΄ Τσατσόπουλος), Σμυρλής. 

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Νιάρος, Σάββα, Τσιόφου (60΄ Καζβιρόπουλος), Μουζακίτης, Δεινόπαπας (78΄ Γραικός), Γουόρντεν (67΄ Μπουζούκης).


Στην επόμενη αγωνιστική Παρασκευή 4/5, στις 16:00 η Σπάρτη παίζει εντός έδρας με τον Εργοτέλη, ο οποίος με 39 βαθμούς ισοβαθμεί με την Σπάρτη τρεις θέσεις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.