Vekrakos
Spartorama | Δείτε ζωντανά τις Εργασίες του «3ου Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου», στο Γύθειο

Δείτε ζωντανά τις Εργασίες του «3ου Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου», στο Γύθειο

Spartorama 05/05/2018 Εκτύπωση Λακωνία Παιδεία
Δείτε ζωντανά τις Εργασίες του «3ου Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου», στο Γύθειο
Δείτε τις μεταδόσεις που χάσατε
Οδός Εμπόρων

  • Δείτε ζωντανά τις εργασίες του Συνεδρίου εδώ
  • Δείτε παλιότερες μεταδόσεις έναρξη και εργασίες

  • Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ
  • Δείτε σχετικό άρθρο εδώ

Στον ιστορικό χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης (πρώην Παρθεναγωγείο) ξεκινούν την Παρασκευή (4/5) και ώρα 6:30 μ.μ., οι εργασίες του 3ου Πανελληνίου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Λακωνικής σε συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Μάνης και την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας. 

Το τριήμερο συνέδριο, που θα διεξαχθεί από Παρασκευή 4 έως Κυριακή 6 Μαΐου και έχει θέμα «Αυτόνομο σχολείο: μύθοι και πραγματικότητα», φιλοξενεί περισσότερους από είκοσι καθηγητές από δέκα πανεπιστήμια της χώρας, ενώ οι εισηγήσεις συνολικά ξεπερνούν τις πενήντα. Η θεματολογία είναι πλήρης και αγγίζει όλα τα σύγχρονα προβλήματα της εκπαίδευσης. Ιδιαίτερο βάρος πάντως οι εισηγητές έχουν ρίξει σε θέματα Προσχολικής και Ειδικής Αγωγής, ενώ την Κυριακή το μεσημέρι υπάρχει στο πρόγραμμα Βιωματικό σεμινάριομε την επιμέλεια του Καθηγητή κ. Ζάραγκα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Την Παρασκευή 4 Μαΐου, με την έναρξη των εργασιών, οι διοργανωτές θα τιμήσουν  τους Λάκωνες μουσικούς, τον βαρύτονο Λούη Μανίκα και την υψίφωνο Τζούλια Σουγλάκου, ενώ η προσφώνηση θα γίνει από την πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών - καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης, κ. Ισμήνη Κριάρη. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ήδη αρκετές και  θα χορηγηθούν  βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και τα πρακτικά του συνεδρίου σε έντυπη μορφή.







  



Οδός Εμπόρων