Vekrakos
Spartorama | Μια ξεχωριστή επίσκεψη από τα νήπια του 7ου Νηπιαγωγείου στο Δήμαρχο Σπάρτης

Μια ξεχωριστή επίσκεψη από τα νήπια του 7ου Νηπιαγωγείου στο Δήμαρχο Σπάρτης

Spartorama 19/05/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Παιδεία
Μια ξεχωριστή επίσκεψη από τα νήπια του 7ου Νηπιαγωγείου στο Δήμαρχο Σπάρτης
Η επίσκεψη αυτή εντασσόταν στο πλαίσιο του προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων με τίτλο «Όπου τα μάτια κι αν γυρίσω την Ιστορία θ’ αντικρίσω»
Οδός Εμπόρων

Ζωντάνια, ξένοιαστα χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα κατέκλυσαν, το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Μαΐου 2018, το γραφείο Δημάρχου Σπάρτης κ. Ευάγγελου Βαλιώτη

Τους μικρούς μας φίλους από το 7ο Νηπιαγωγείο είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί θερμά και να συνομιλήσει μαζί τους ο Δήμαρχος Σπάρτης. 

Τα νήπια  με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, της κας Ελένης Τσάχαλη και της κας Ελένης Νοταρά και του Αντιδήμαρχου κ. Χρίστου Πλειώτα, αφού πρώτα απόλαυσαν τη «γλυκιά» έκπληξη, που τα περίμενε, παρέδωσαν στο Δήμαρχο ένα δικό τους δημιούργημα, ένα παραμύθι με πρωταγωνιστή το άγαλμα του Λεωνίδα. 

Η επίσκεψη αυτή εντασσόταν στο πλαίσιο του προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων με τίτλο «Όπου τα μάτια κι αν γυρίσω την Ιστορία θ’ αντικρίσω», που υλοποιεί το 7ο Νηπιαγωγείο με στόχο την επαφή των παιδιών με την Ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας εξερευνώντας το κοντινό ανθρωπογενές περιβάλλον. 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα παιδιά και τις εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία της επίσκεψής τους και το ξεχωριστό δώρο, υπογραμμίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό από τόσο νεαρές ηλικίες να αναπτύσσονται προβληματισμοί για τα δρώμενα της πόλης και να μπορούν να εκφράζονται  με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. 


Οδός Εμπόρων