Vekrakos
Spartorama | Και οι έξι Λάκωνες αθλητές πέρασαν έγκαιρα την γραμμή τερματισμού του 41ου Σπάρταθλον

Και οι έξι Λάκωνες αθλητές πέρασαν έγκαιρα την γραμμή τερματισμού του 41ου Σπάρταθλον

Spartorama 03/10/2023 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά Κοινωνία Σπάρταθλον
Και οι έξι Λάκωνες αθλητές πέρασαν έγκαιρα την γραμμή τερματισμού του 41ου Σπάρταθλον
Πλήθος κόσμου τους υποδέχτηκε στο άγαλμα του Λεωνίδα

Καλά προετοιμασμένοι και με αποθέματα ψυχής εμφανίστηκαν όλοι οι Λάκωνες δρομείς που συμμετείχαν στο 41ο Σπάρταθλον, αφού κατόρθωσαν όλοι να τερματίσουν μέσα στα χρονικά όρια που ορίζει ο θεσμός καταχειροκροτούμενοι από συγγενείς και φίλους που τους υποδέχτηκαν στο άγαλμα του Λεωνίδα.

Πρόκειται για τους:

  1. Βασίλη Σταθάκο
  2. Γιώργο Τσάκωνα
  3. Κώστα Λαμπρινό
  4. Γιάννη Μαλτέζο
  5. Βασίλη Γλεντζέ
  6. Γιώργο Κουλόγιαννη

Ο Βασίλης Σταθάκος, στην παρθενική συμμετοχή του στον αγώνα, ήταν ο πρώτος από τους Λάκωνες που έκοψε το «νήμα» στη Σπάρτη με επίδοση 30:54:58.

Τον ακολούθησε μερικά λεπτά αργότερα ο Γιώργος Τσάκωνας, ο οποίος στη δεύτερη συνεχή παρουσία του στον θεσμό τερμάτισε σε 31:14:08, βελτιώνοντας την περσινή του επίδοση κατά 3 περίπου ώρες. 

Λίγο πριν τις 4:00 μ.μ. ολοκλήρωσε το μεγάλο εγχείρημα και ο Κώστας Λαμπρινός, ο οποίος στην 5η του συμμετοχή τερμάτισε με χρόνο 32:43:46

Επόμενος Λάκωνας Σπαρταθλητής ήταν ο Γιάννης Μαλτέζος, που αφίχθη στο άγαλμα του Λεωνίδα επιτυγχάνοντας επίδοση 34:14:08

Το όνομά του στη λίστα των τερματισάντων του φετινού αγώνα «έγραψε» και ο Βασίλης Γλεντζές, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση έκανε χρόνο 34:30:21.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη διάρκεια της διαδρομής, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, στον στόχο του έφτασε για δεύτερη διαδοχική χρονιά και ο Γιώργος Κουλόγιαννης με χρόνο 35:14:52.


Οδός Εμπόρων