Vekrakos
Spartorama | Η Ολυμπιακή Φλόγα Άναψε στη Σπάρτη

Η Ολυμπιακή Φλόγα Άναψε στη Σπάρτη

Spartorama 17/04/2024 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά Εκδηλώσεις Πολιτισμός
Η Ολυμπιακή Φλόγα Άναψε στη Σπάρτη
Ο κ. Κρητικός υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάση Βασιλειάδη

Σε μια δωρική, απέριττη, συγκινητική τελετή του Δήμου Σπάρτης, με πλήθος συμπολιτών μας, παρέστη και ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός.

Συγκεκριμένα, υποδέχθηκε με πλήθος συμπολιτών μας την Ολυμπιακή Φλόγα, κατά τη 2η μέρα της Ολυμπιακής Διαδρομής και παρακολούθησε το άναμμά της, υπό το «βλέμμα» του Λεωνίδα, έξω από το Εθνικό Στάδιο Σπάρτης.

Ο κ. Κρητικός υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάση Βασιλειάδη, τους οποίους ευχαρίστησε κατ΄ ιδίαν ακόμη μια φορά για την υποστήριξη του αιτήματος συμπερίληψης της Σπάρτης στις πόλεις από τις οποίες θα διερχόταν η Φλόγα.

Ο Σπαρταθλητής Γιώργος Κουλόγιαννης άναψε τη φλόγα, σε ένα συγκινητικό στιγμιότυπο και ο Σπαρταθλητής Τάσος Τσουλόγιαννης ανέλαβε να την παραδώσει στο σημείο τερματισμού, ώστε μετά να συνεχίσει το ταξίδι της.

«Η Σπάρτη, η πόλη της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, η κοιτίδα Ολυμπιονικών που έγραψαν χρυσές σελίδες στην Αρχαιότητα, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το ραντεβού με την Ιστορία!» σημείωσε ο Νεοκλής Κρητικός, ενώ αναφέρθηκε και στο πανανθρώπινο μήνυμα που εκπέμφθηκε για Ειρήνη και παύση κάθε εχθροπραξίας.





















  



Οδός Εμπόρων